Естрадната легенда Алла Пугачова е диагностицирана с диабет и хипертония,

...
Естрадната легенда Алла Пугачова е диагностицирана с диабет и хипертония,
Коментари Харесай

Ако имате високо кръвно, вижте рецептата на Алла Пугачова, е...

Естрадната легенда Алла Пугачова е диагностицирана с диабет и хипертония, само че с помощта на желязната си воля съумява да пребори болесттите, написа " Ретро ".

Певицата споделя, че поддържа естествени стойности на кръвното си налягане само и единствено с обезмаслено кисело мляко. Към него от време на време прибавя свеж кориандър и краставица. Направени са били голям брой проучвания, от които излиза наяве, че киселото мляко освен съумява да усъвършенства положението на чревната микрофлора, само че и управлява диастолното кръвно налягане. Разбира се, за предпочитане е да консумирате домашно кисело мляко, а не от тези подсладените, които се продават по магазините. Алла хапва по кофичка кисело мляко на всеки три дни или два пъти седмично.

Научното пояснение на теорията на учените за изгодите на млечния артикул е, че киселото мляко въздейства успокояващо върху гладката мускулатура на кръвоносните съдове и по този метод намалява умерено кръвното налягане. Това се дължи на съдържащите се в него нуклеинови киселини. Млечната киселина, млечната захар и солите, които работят диуретично и пикочогонно, също намаляват кръвното налягане. В българската националната медицина при хипертонична болест се дава кисело мляко, примесено с хрян – на 2 кг кисело мляко се прибавят 2 супени лъжици хрян, което се изяжда за два дни.

„ Не прекалявайте със сладкото, соленото и тестените произведения. В менюто би трябвало да доминират плодовете, зеленчуците. Пийте доста вода, билкови чайове и зелен чай. Последният банкет на храна да е не по-късно от 21 ч. вечерта “, поучава още съветската прима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР