Естонският страж Матвей Игонен, който пази за родния Хебър, говори

...
Естонският страж Матвей Игонен, който пази за родния Хебър, говори
Коментари Харесай

Матвей Игонен прогнозира равенство между България U21 и Естония U21

Естонският пазач Матвей Игонен, който пази за родния Хебър, приказва преди срещата сред младежките национали на България и Естония в квалификациите за Евро 2025. 

" Играх за младежкия народен тим към 4 години, не е елементарно, тъй като по-добрите ги употребяват в мъжкия народен тим - имаме много такива в моменти. Всички най-хубави футболисти играят в естонското елитно състезание и фактът, че не се представяме добре, просто демонстрира, че равнището не е най-хубавото ", показа той.

" Беше оспорван мач, гледах с интерес, тъй като моят съотборник в Хебър Георги Николов игра и вкара гол. Нямаше голям брой обстановки пред двете порти. Дано през днешния ден забележим по-отворен дуел и футболистите да играят с въодушевление ", сподели още вратарят.

След това той приказва точно за нападателя на Хебър - Георги Николов.

" Той в действителност е доста добър човек, като футболист се показва по страховит метод, здрав е и разполага с експедитивност. Беше осъден за 4 мача и това се отрази на отбора. Смятам, че ще продължи да се развива "

За край Игонен даде прогноза за срещата сред Естония и България през днешния ден. 

" Лично аз, до момента в който бях част от групировката до 21 години, избрах да гостувам, тъй като като млад не пътуваш доста. В момента в Естония е доста студено и футболистите ще се радват на времето тук и ще изпитат наслаждение от мача. Най-доброто качество на отбора ни е колективът. Мисля, че ще е еднакъв или победа за Естония, в случай че би трябвало да дам прецизен резултат - 2:2 "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР