Естетиката Tomato Girl е новата актуална тенденция за лято 2023,

...
Естетиката Tomato Girl е новата актуална тенденция за лято 2023,
Коментари Харесай

Да си „доматено момиче“: хитовият тренд на лято 2023, по който всички въздишат!

Естетиката Tomato Girl е новата настояща наклонност за лято 2023, която стана шлагер в TikTok. За разлика от, Tomato Girl (или Доматено момиче) е по-скоро реализиране на атмосфера , в сравнение с следване на строга наклонност, която изисква характерни облекла или цветова палитра.

Противно на името, не е нужно да носите блестящо алено (колкото и да харесваме този цвят), само че пък и няма да сгрешите, в случай че заложите на него. Тази хармония има повече общо с културата, която най-тясно свързваме с пресни и апетитни напукани домати, написа. Един взор към видеата с хаштаг Tomato Girl в TikTok ще ви покаже също толкоз, в случай че не и повече на брой, предписания за средиземноморски ястия с пресни домати, колкото съчетания на облекла и аксесоари.

Естетиката, която си проправи път през май 2023 година, черпи ентусиазъм от ​​ретро атмосферата на гледките, които може да видите на отмора по италианския бряг : нагрети от слънцето павета, салати капрезе, паста и сладолед, изядени пред очарователно кафене, мозайки от сини и бели плочки и така нататък Като за такива места се обличат и доматените девойки: с летни рокли в лежерен жанр, съчетания от лен, допълнени с деликатни бижута и шалове в косите.

Според профила в TikTok зад вдъхновението за естетиката на Tomato Girl стоят фотосесии от 90-те на Кристи Търлингтън (най-вече тази, озаглавена „ Пощенска картичка от Портофино “ в броя на Vogue от декември 1992 г.), Наоми Кембъл, Моника Белучи и други фешън вдъхновения. „ Заглавието на тази тенденция/естетика е малко шантаво, само че да го назовем „ ретро летни южноевропейски тоалети “ е по-малко закачливо “, отбелязва.

Дори проектите ви за това лято да не включват отмора по Амалфийското крайбрежие или друго място в Южна Италия и Средиземноморието, не пречи да си доставите това чувство, като се облечете за живот измежду сантиментални калдъръмени улички, прясна ароматна храна и коктейли, представяйки си, че сте героиня от ретро филм .

Почерпете ентусиазъм в галерията по-долу и кой знае, със силата на мисълта си и благодарение на тази фешън манифестация може скоро и да се озовете по тези места!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР