ескалиращата криза с Covid19 на Албиона стана причина за спешна

...
ескалиращата криза с Covid19 на Албиона стана причина за спешна
Коментари Харесай

Футболната Коледа на Албиона невъзможна?

ескалиращата рецесия с Covid19 на Албиона стана причина за незабавна среща на клубовете от Висшата лига в понеделник.

За последната седмица бяха отсрочени девет мача, в това число и пет от пет от 10 срещи, които би трябвало да се проведат през сегашния уикенд.

Клубовете ще дискутират вариантите за реакция в обстановката. Ще има спомагателни срещи, които ще бъдат сред мениджърите и капитаните на тимовете.

Легендата Стивън Джерард, който е отпред на Астън Вила, изрази вяра, че срещите ще оказват помощ за постигането на изясненост и ще разрешат доста неясноти и надигащите се въпроси без отговор.

В същото време шефът на Висшата лига Ричард Мастърс изпрати документално мнение до клубовете, в което приканва футболистите да се имунизират и акцентира на нуждата сезонът да бъде приключен. Лигата беше безапелационна, че ще продължи с провеждането на срещите, до момента в който това е допустимо.

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк изиска отсрочване на всички срещи до 26 декември. Други упорстват за по-дълга пауза, само че треньорът на Ливърпул Юрген Клоп не има вяра, че това ще се случи.
Свързани вести В Англия става ужасно, отложиха още 4 мача поради COVID19 Трио футболисти от Премиерлийг побъркаха цяла Англия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР