Ескалацията на военните действия съдържо огромен потенциал от глобална дестабилизация

...
Ескалацията на военните действия съдържо огромен потенциал от глобална дестабилизация
Коментари Харесай

Радев: Напрежението в Близкия изток расте и вероятността да бъдат въвлечени и други участници не е малка

" Ескалацията на военните дейности съдържо голям капацитет от световна дестабилизация и невиждана по мащабите си филантропична рецесия. " Така разяснява обстановката в Близкия изток президентът Румен Радев.

" Очакваме и двете страни да осъзнаят своята отговорност към мира, сигурността и живота на хиляди хора в зривоопасни райони в Близкия изток. Следва да има въздържаност и разсъдък, с цел да се избегне бъдеща ескалация, която може да докара до труднообратими последици. Много е значима своевременната съответна реакция и на Организация на обединените нации, и на цялата интернационална общественост, с цел да може да има деескалация. ", съобщи президентът.

" Виждате, че напрежението пораства с часове и верСоятността да бъдат въвлечени и други участници напълно не е дребна. ", акцентира Радев.

" И сега има военнослужещи на нашата граница, има ясни проекти на взаимоотношение сред Министерство на защитата и Министерство на вътрешните работи, тъй че при нужда и повишаване на миграционния напън, могат да се изпратят още военнослужещи. " увери президентът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР