Есил Дюран призна в телевизионен ефир за страшен гаф, който

...
Есил Дюран призна в телевизионен ефир за страшен гаф, който
Коментари Харесай

Есил Дюран със страшен гаф на сцената след токов удар

Есил Дюран призна в ефирен ефир за заплашителен гаф, който й се е случил по време на театрална изява. Певицата описа за сложната обстановка и по какъв начин е съумяла да излезе от нея.

„ Случи ми се неотдавна. Запях класическата ария „ Ню Йорк, Ню Йорк “ на Лайза Минели след тежко хвалебствено показване и след токов удар апаратурата стартира да пращи и да трансформира гласа ми. Гласът ми звучеше извънредно, а аз се чудех дали да напусна сцената или да продължа да пея. Точно гафовете те вършат същински и огромен експерт. Грешките са значими в изкуството и те вършат даже забавен “, разкри тя в „ На фокус “.

Есил е измежду участниците в юбилейния 10-и сезон на „ Като две капки вода “, който започва на 14 февруари.

„ На шеговита вълна сме, защото започнахме с подготовките, като се пробвам всичко да сломявам през възприятието за комизъм “, споделя певицата.

А за задачата й в първия лайф на Свети Валентин изяснява: „ Няма леки задания. Едва в този момент разбирам с какво съм се захванала, само че се блазня доста. Според мен фокусът в това предаване ще бъде да развличам аудиторията и хората пред екраните. Тези две години бяха тежки за целия свят и аз си трансформирах доста вижданията за моята работа. Не е значимо какво става с мен, а би трябвало да насоча фокуса, тъй че на хората да им е хубаво и да се забавляват. Нека да се забавляват и на мой тил в случай че е належащо. Всъщност аз това работя “.

Хитовата изпълнителка не крие, че в дългогодишната си кариера е имала всевъзможни интервали.
„ Аз съм като Вечната Амбър, тъй като още от 90-те години съм в една битка. Преминала съм през всевъзможни премеждия и интервали в целия този преход на България. Научих си уроците и не преставам по пътя си на реализатор. Чувствам се все по-уверена и спокойна, а годините дават едно ноу-хау и даже аз съм сюрпризирана от себе си “, акцентира тя.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР