Есетровата луна обръща живота на две зодии. Червен килим и

...
Есетровата луна обръща живота на две зодии. Червен килим и
Коментари Харесай

Есетровата луна обръща живота на две зодии. Червен килим и рог на изобилието


Есетровата луна обръща живота на две зодии. Червен килим и рог на изобилието.

На 19-и август, понеделник, ни чака пълнолуние в знака на Водолей.

Събитието се назовава още Есетрова луна. Това е първата суперлуна за годината.

Това значи, че е време за взимане на значими решения, за грандиозни промени, повече деяние и храброст. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе мощно, съгласно „ Bustle “.

ЛЪВ  – Пълнолунието е към края на техния сезон. Може да чакат, че ще бъде трагично. Събитието носи непредвидени разкрития, както и промени в бизнес партньорствата и в сантименталните връзки. Лъвовете ще научат доста уроци в този момент и би трябвало да схванат по какъв начин да демонстрират повече същинската си същина на света. Есетровата луна ги кара да се сблъскат лице в лице с това, което усещат. Сега им е мъчно да се видят от очите на другите и това ги кара да се питат кои са в действителност. Но в този ден и положителното, и неприятното излизат на повърхността. Да се възползват от това, да получат яснотата, от която се нуждаят и да проявят съчувствие към самите себе си.

ВОДОЛЕЙ  – Пълнолунието е в техния знак и не е изненада, че мощно им въздейства.

Време е да се вгледат в своите несигурности и да осъзнаят по какъв начин може да ги отстранен.

Вместо тях – да придобият повече убеденост в себе си.
Да на се опасяват да се трансформират, да оставят някои свои качества и привички в предишното.
Независимо дали са подготвени или не – в този момент е времето да станат най-истинската своя версия, да бъдат себе си на 100%. Не е нужно да следват статуквото или да живеят съгласно упованията на някой различен. Нека бъдат бунтари и да оставят да си отиде всичко, което не дава отговор на същинската им същина. Зоната им на комфорт ги задушава, тъй че в този момент би трябвало да се отдадат на провокации, да изследват света към себе си. Да си основат нови правила.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР