Есента наближава със своите златни цветове и слънчеви следобеди. Но

...
Есента наближава със своите златни цветове и слънчеви следобеди. Но
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за септември

Есента наближава със своите златни цветове и слънчеви следобеди. Но какво са ни подготвили звездите за месец септември?

 
Овен
Вие, Овни, през месеца е доста евентуално да научите доста нови неща, които ще са ви нужни за бъдещата реализация. Възможно е да получите забавни доставки, позвънявания или известия, както и да предприемете къси пътувания. Не е изключено да ви се наложи да се потвърждавате в службата и да защитавате уменията и опциите си пред недоброжелатели. Добре е да не се претоварвате и е значимо да си оставите време за отмора или обичано занимание.
Телец
През месеца, огромна част от вас, Телци, ще отворят нова страница в своя живот. При някои от вас новостите ще са в персонален проект, при други в професионален. При всички случаи ще съумеете да откриете нови хоризонти и благоприятни условия. След средата на месеца ще участвате в разнообразни обществени събития и ще съумеете да срещнете хора, които да са ви потребни за бъдещата реализация. Ще се визиите в най-хубавата ви светлина, само че за задачата е значимо да внимавате с прибързаните и недомислени изявления.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще имате нови и забавни прекарвания през месеца. В персонален проект е допустимо да афиширате връзка, да затвърдите връзки с обичан човек или да получите забавни предложения и оферти. Очаква се да имате огромен пробив в кариерата и да постигнете обилни професионални триумфи. Нещата ще ви се случват от единствено себе си и с не доста старания. Някои от вас ще трансформират визията или представянето си пред хората.
Рак
Вие, Раци, не е изключено да си вършиме прибързани изводи за хората, с които сте в контакт през месеца. Може да се въвлечете в ненужни спорове, за това е значимо да се постараете да не действате или говорите преждевременно.
Възможно е да си имате работа с непознати пари и вложения, както и задължения около наследства, заеми или заеми. Добре би ви се отразила разпускаща отмора или отдаване на обичано занимание или спорт.
Лъв
Вие, Лъвове, през месеца ще сте ангажирани най-вече с партньорствата си. Голяма част от вас ще обясняват връзки с най-близкия човек и ще са свръх прочувствени по отношение на тези диалози. Ако съумеете да запазвате хладнокръвие и да излагате гледната си точка умерено и без да натяквате остарели провинения, може да стигнете до значими взаимни отстъпки и да постигнете съгласие. Възможно е огромна част от вас да решат да обогатят дрешника си през месеца и да трансформират визията си, подлагайки се на разнообразни козметични процедури или операции.
Дева
Вие, Деви, ще имате забавни флиртове и занимания през месеца. Някои от вас ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора и ще се погрижат за жилищата и домашния си уют. След средата на месеца очаквайте изненадващи позвънявания, известия или доставки. Добре е да сте деликатни със средствата ви за предвижване и връзка и с документите, които получавате или подавате.
Везни
Месецът ще бъде извънредно натоварен за вас, Везни. Ще хвърчите по задания и ще се ангажирате с повече неща, в сравнение с можете да поемете. В някои случаи е допустимо да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След средата на месеца ще съумеете да отделите задоволително време на обичан човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.
Скорпион
Вас, Скорпиони, главната тематика, която ще ви вълнува през месеца, ще бъде любовта. Ще сте извънредно чувствителни и любвеобилни и ще имате потребност да изразите възприятията си пред обичан човек. Голяма част от вас ще съумеят да отделят доста време и внимание на децата си или ще се отдадат на разнообразни спортни интензивности или различен тип занимания. Възможно е също по този начин да въведете промени в хранителния си режим и да обогатите дрешника си.
Стрелец
Вие, Стрелци, през месеца ще имате опция да стартирате значими за вас планове с помощта на човек от обществената ви среда. Не е изключено също по този начин да съумеете да намерите решение на от дълго време тормозещ ви проблем. След средата на месеца ще ви стане леко с напрежение в работа и за това е най-добре да съумеете да се отделите от хаоса на обществената ви среда и да намерите метод да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и много мощно идеалистични във връзка с обичания човек.
Козирог
Вие, Козирози, през месеца ще сте извънредно закрепени върху финансовото си положение и ще сте доста прагматични. Няма да сте склонни да хабите напъните си напразно и да не виждате действителен резултат от дейностите си. Ще търсите уместно ви се заплащане и ще гоните облага. Докато вършите ежедневните си задължения е допустимо да се натъкнете на забавни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в следствие да се окажат основни за вашия живот, както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Водолей
Вие, Водолеи, през месеца ще срещнете самопризнание за отминали старания и ще получите хвалба за качествата, уменията и гениите ви. При всички случаи ще съумеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите забавни оферти за бизнес или взаимна активност. След средата на месеца не са изключени борби с колегата или с непосредствен до вас човек по отношение на общи финанси или взаимни действия, на които е значимо да не реагирате пресилено и едностранчиво.
Риби
При вас, Риби, при започване на месеца са вероятни фамилни задължения или работа около дома и обзавеждането ви. Ще сте доста по-затворени и интровертни от нормално и ще имате потребност от отмора, разтоварване и домакински уют. След средата на месеца е допустимо да се отдадете на обич и сантиментални преживявания с човек, който харесвате. В работата е доста евентуално да станете обект на интриги и недоброжелатели.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР