Есента е тук, малко неусетно, но решително, и летните студени

...
Есента е тук, малко неусетно, но решително, и летните студени
Коментари Харесай

Шоколад през есента? Нека е много!

Есента е тук, малко незабелязано, само че уверено, и летните студени изкушения по натурален път остават единствено спомен. Графикът ни към този момент не е отпускарски, а е цялостен с нови задания, никой към този момент не мечтае за хладина, а търси топлота и уют. Динамиката на живота още веднъж е огромна – децата са в учебните заведения, родителите тичат по задания и всички сме в нормалния си много претрупан режим.

Понякога сред две задания се сещаме, че сме мързелували на плажа едвам преди месец-два, а като че ли е било преди години, и имаме потребност да утешим носталгията с нещо вкусно. А от детска възраст знаем, че по този начин, както утешава шоколадът, нищо друго не го прави. Всеки си има обичано шоколадово утешение – за едни това е чашата парещ шоколад, компактен и сладостен, който отмива всички паники и те връща в безгрижните детски дни, за други това е шоколадът, който отваряме вечер – премия за свършените задания.

 Istock

Шоколадът е удоволствието, което постоянно можем да си доставяме и за което постоянно мечтаем. Той може да е постоянно с нас, даже когато всекидневието ни е нетърпимо натоварено и наподобява повече на скоростно влакче, което препуска нагоре-надолу. Шоколадът не изисква вниманието ни, нито ни държи виновни за закъсненията – той е постоянно подготвен да ни зарадва, стопли и успокои.

Най-хубавото нещо, което можеш да откриеш в чантата си, до момента в който тичаш сред две срещи, е блокче шоколад или шоколадов бонбон – той може да те прати на седмото небе даже и единствено за няколко секунди. А децата? Те обожават шоколада! Сложете им скрито шоколадов бонбон в раницата и вечерта ще ви описват какъв брой доста са се зарадвали, когато са го разкрили в учебно заведение.

Шоколадът е и съвършеният подарък, опрощение или сантиментален жест към колегата и с него в никакъв случай не можете да сбъркате. Единственото, което би трябвало да помните, е какви желания има индивидът, на който го подарявате, или пък да се спрете на някой толкоз апетитен и изтънчен, че да нямате алтернатива за неточност. Този сезон шоколадът е на престол, тъй че, в случай че ви предстоят мотиви, свързани с дарове, шоколадът би трябвало да е пръв избор. Подарявайте шоколад сами на себе си, изненадвайте се, предизвиквайте се и си доставяйте наслаждение, тъй като животът е един и в него би трябвало да има доста шоколад.

 Storck

Например новото Toffifee Cacao Intense като лимитиран артикул ще бъде налично на пазара единствено за малко, тъй че безусловно би трябвало да го опитате. В тази кутия вълшебната карамелена купа с хрупкава лешникова вътрешност е покрита с какао... с доста какао. Бонбоните са лимитирано издание, по тази причина грабвайте ги и им се наслаждавайте, до момента в който отговаряте на въпроса в специфичната игра. Все отново, в компанията на шоколад човек е по-концентриран и работата спорú. Не сме не запомнили и за премиите. Накрая 15 от вас ще завоюват дарове – несъмнено, изкусително апетитен шоколад. Защото какво? Есен е. И това е задоволително основателна причина да си причиним това наслаждение. Даже по няколко пъти!

Помогнете ни да открием кои са най-предпочитаните усети шоколадови бонбони, като участвате в нашата ИГРА с награди от Toffifee, и ни отговорите на въпроса ОПИТАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ НОВОТО TOFFIFEE COCOA INTENSE?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР