ЕС призовава Лондон да измени новия законопроект за вътрешните пазари

...
ЕС призовава Лондон да измени новия законопроект за вътрешните пазари
Коментари Харесай

ЕС заговори за санкции към Лондон заради Brexit

ЕС приканва Лондон да промени новия законопроект за вътрешните пазари до края на месеца, заяви ТАСС.
По време на диалози в Лондон подпредседателят на Европейски Съюз Марош Шефчович предизвести английското държавно управление, че в случай че ограниченията не бъдат оттеглени " до края на месеца ", Брюксел ще обмисли предприемането на правни дейности.
 Главата на правния отдел на английското държавно управление подава оставка поради Brexit Главата на правния отдел на английското държавно управление подава оставка поради Brexit
Ръководителят на правния отдел на държавното управление на Обединеното кралство Джонатан Джоунс подаде оставка заради противоречие с вероятните...
Европейски Съюз " няма да се колебае да употребява средства за отбрана " против Лондон при положение на нарушение на отговорностите му по Brexit “, се споделя в изказването.
„ Договорът за развода на Европейски Съюз и встъпи в действие и нито една от страните не може едностранно да го променя или да престане да извършва отговорностите по него “, съобщи Европейската комисия, представена от РИА Новости.
Европейската комисия предизвести още, че английското държавно управление " съществено е уязвило доверието сред Европейски Съюз и Обединеното кралство " с внасянето на законопроекта за подмяна на части от съглашението за отдръпване, заяви от своя страна Агенция Франс Прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР