ЕС наложи санкции на Русия, съобщава Russia Today, цитирана от

...
ЕС наложи санкции на Русия, съобщава Russia Today, цитирана от
Коментари Харесай

ЕС наложи санкции на Русия

ЕС наложи наказания на Русия, оповестява Russia Today, представена от Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 666
Във вторник външните министри на страните от Европейски Съюз реализираха единомислещо единодушие за нови наказания против Москва заради признаването на сепаратистките райони в източната част на Украйна и разполагането на войски там.

" Единодушно се договорихме за първичен пакет от наказания ", съобщи Льо Дриан пред кореспонденти след срещата на висшите дипломати в Париж, обвинявайки Русия в нарушение на интернационалното право и несъблюдение на поетите от нея задължения. " Страните от Европейски Съюз единомислещо взеха решение да одобряват пакет от наказания против Русия, които ще ѝ нанесат огромни вреди ", съобщи от своя страна Жозеп Борел.

И допълни:  " Европейските наказания ще обиден достъпа на съветското държавно управление до капитали и финансови пазари ".

Брюксел е договорил новите ограничаващи ограничения в съгласуваност със Съединени американски щати, Англия и Канада, съобщи той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 666  Киев: Не планираме въоръжена интервенция в Източна Украйна Киев: Не планираме въоръжена интервенция в Източна Украйна  Помните ли: „ България ще бъде напълно купена от Русия “? Помните ли: „ България ще бъде напълно купена от Русия “?  Европейският съвет се събира на следващия ден на изключително съвещание поради рецесията с Украйна Европейският съвет се събира на следващия ден на изключително съвещание поради рецесията с Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР