ЕС е запознат с предоставената от руското министерство на отбраната

...
ЕС е запознат с предоставената от руското министерство на отбраната
Коментари Харесай

ЕС не е убеден в достоверността на информацията за биолабораториите в Украйна



Европейски Съюз е осведомен с предоставената от съветското министерство на защитата информация за американските биологични лаборатории в Украйна, само че не ѝ се доверява, съобщи представителят на Европейски Съюз по външната политика Петер Стано, представен от Ройтерс.

„ Запознати сме с изказването на съветското министерство на защитата за по този начин нареченото пречистване на биологични материали в биолабораториите на Съединени американски щати в Украйна “, сподели той.

„ Трябва да се означи обаче, че равнището на доверие (от страна на Брюксел) към информацията, предоставяна от Кремъл, е доста ниско и подозрително. “, добави той.

Според Стано съветската информация за биологични субстанции и секрети лаборатории в Украйна и Грузия към този момент е била отричана от структурите на Европейски Съюз, особено основани да търсят „ съветска дезинформация “, както и от разнообразни неправителствени организации.

„ Не знаем нищо за стратегии в биологични лаборатории в Украйна, които не дават отговор на условията на Конвенцията за биологичните оръжия “, сподели той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР