Ерьона Сюлеймани знае как да привлече вниманието дори когато почива.

...
Ерьона Сюлеймани знае как да привлече вниманието дори когато почива.
Коментари Харесай

Бившата на Джемайли крие яки цици /снимки/

Ерьона Сюлеймани знае по какъв начин да притегли вниманието даже когато почива. Бившата брачна половинка на швейцарския халф Блерим Джемайли не стопира да радва почитателите си с горещи фотоси от своята лятна почивка.
Последната от тях обаче тотално подлуди почитателите й. Този път разкрепостената кокона остана единствено по розовите бикини на банския си костюм. Тя прикри напращелия си бюст с ръце, само че едното й зърно палаво се демонстрира на фрагмента.
Ерьона избра Италия за своята лятна почивка. Тя почива в един от обичаните курорти на известните Коста Смералда. Бившата футболна брачна половинка се е настанила в баровски комплекс, а денем обикаля с първокласна яхта.
Албанската моделка и Джемайли се разведоха през 2017-а след едвам 2-годишен брак. Причината бе точно разкрепостеното държание на манекенката и недомислените й изявления. Още до момента в който бяха дружно, тя разгласи, че футболистите не стават в леглото.
"Секс преди мач? Футболистите не са огромни любовници. Предпочитат да се оправят единствено ", не се посвени да изясни тя.
"Мис Албания " и Джемайли имат наследник, за който се грижат по равно след развода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР