ЕРП Север завърши обновяването на участъци от електроразпределителната мрежа средно

...
ЕРП Север завърши обновяването на участъци от електроразпределителната мрежа средно
Коментари Харесай

Електроразпределение Север подобри електрозахранването на над 4000 клиенти в Добрич

ЕРП Север приключи обновяването на сектори от електроразпределителната мрежа приблизително напрежение в град Добрич. Инвестицията за над 70 000 лв. е част от капиталовата стратегия на електроразпределителното сдружение и ще усъвършенства електрозахранването на повече от 4000 души в град Добрич. Реализираният план включи подмяната на кабелни връзки сред основни трафопостове в града. Вложеният в плана кабел е с обща дължина 3000 метра.

Експертите на ЕРП Север вършат регулярни обходи и инспекции на електроразпределителната мрежа и след разбор на докладваните резултати включват в капиталовата стратегия обектите за рехабилитация. Навременната рехабилитация на оборудванията, снабдяващи с електричество клиентите, подсигурява качеството на предлаганата услуга и предотвратява възникването на непредвидени повреди по електроразпределителната мрежа.

Добричка област е един от най-уязвимите в климатично отношение региони на територията, обслужвана от Електроразпределение Север. Това допуска ускорена обезценка на електроразпределителните уреди, което постанова обмисляне на изключителни вложения и поправки. Дружеството преценява атмосферните условия и се стреми да осъществя своите ремонтни действия по електроразпределителните уреди с минимално спиране на електрозахранването за клиентите в зимните дни.

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР