Ерозията в подкрепата на правителството на промяната“ продължава да расте

...
Ерозията в подкрепата на правителството на промяната“ продължава да расте
Коментари Харесай

И „Майките“ от „Системата ни убива“ излизат на протест срещу правителството на Кирил Петков


Ерозията в поддръжката на държавното управление на „ смяната “ продължава да пораства поради несъответстващата политика на четворната коалиция. След пожарникари, служители на реда, надзиратели и жители на митинг във вторник се подвигат и „ майките “ от „ Системата ни убива “. Това стана ясно от изявления в обществените мрежи. Дамите с черните тениски бяха ракетата-носител на Мая Манолова и сие, като стачкуваха на палатки против кабинета Борисов, носеха ковчези, бесилки и лежаха на пода в постройката на Народното събрание.

Явно палачинката се е обърнала и в този момент ги задействат да нападат кабинета на Кирил Петков.

Майките на деца с увреждания от “Системата ни убива ”, “Протести 20 – 22 ” и “Младите против Системата ” известяваме както на всички участници в митингите, зародили на 9-ти юли 2020-та година против бойковизЪма в Държавата и каскетщината в Правосъдната система, които продължиха всекидневно с най-различни форми и прояви цели 435 дни, по този начин и на всички наши съграждани, изразявали поддръжката си към Протеста главно в тези негови 70 % от нашия Народ, а и към всички българи, че:

На 22.02.2022-ра година в ден Вторник от 18:00 ч. ще се съберем пред постройката на Министерски съвет, с цел да пишем “Слаб 2 ” на подмяната, която бе осъществена от изтъргуваното съглашателство на така наречен “нови ”, само че следващи измамници във властта, с предходните такива под протекцията и менторството на безконечното над 77-годишно (без)родно задкулисие и под благословията на външни сили, подбудено от кратковременни техни ползи.

Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се организира под надпис:

“Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!! ”, пишат „ майките “ в обществените мрежи. Според тях сега болшинството в Народното събрание не е ръководещо, а осребряващо.

435 дни сме желали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1 ”, “Борисов 2 ” и “Борисов 3 ”, а получихме замяна посредством разбъркване на пешките от “Янев 1 ” и “Янев 2 ”. Кабинетът “Петков ” е машинация и не произтича от Протеста.

Не това сме желали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на държавното управление, ръководено от лицето Кирил Петков Петков – в този момент и незабавно!

Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!!

На 22-ри, 2-ри, 2022-ра година, вторник – Оценка “Слаб 2 ”.

18:00 ч., Министерски съвет, се споделя в известието.

Активацията на някогашните протестъри от 2020 година въобще не е инцидентна и необичайно съответствува с офанзивите на президента Радев против личното му държавно управление.

Активирането още веднъж на „ майките “, Йоло Денев, Дионисий и сие е показателно, че Радев ще се опита да демонтира „ промянта “, като я размени със нов, собствен, план с пионките Атанас Пеканов и Мая Манолова, споделят специалисти.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР