Ерлинг Халанд регистрира 33 гола в толкова мачове за Манчестър

...
Ерлинг Халанд регистрира 33 гола в толкова мачове за Манчестър
Коментари Харесай

Халанд сключи огромен договор с голям бранд за обувки

Ерлинг Халанд записва 33 гола в толкоз мачове за Манчестър Сити този сезон, като неотложно се възвърна трансферната сума от 51 милиона паунда, вложена в неговия гений. 22-годишният състезател играе на сцената на Висшата лига, само че сега няма контракт с огромен бранд за обувки.

Предишното съглашение с Nike завърши през януари 2022 година, което разреши на Халанд да бъде сниман, облечен в обувки от конкурентни производители на спортно облекло adidas и Puma. Нападателят се хвалеше с връзки с Nike от 14-годишен, до момента в който основният изпълнителен шеф на adidas Бьорн Гулден е непосредствен фамилен другар на футболиста.

Athletic оповестява, че три колоса в спонсорската промишленост са отправили оферти към Халанд, като решението за идната му договорка към този момент е взето. Предполага се, че суперзвездата на Сити ще подпише с Nike, откакто е предложил възобновяване на тази връзка в неотдавнашния си избор на обувки за мач.

Съобщава се, че Халанд е квалифициран за съглашение с Nike, което ще коства към 20 милиона паунда годишно, макар че се твърди, че е дал да се разбере на всичките му многочислени ухажори, че комфортът и удовлетворението от продукта ще бъдат определящи фактори за него над всевъзможни финансови награди.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР