Ергенът“ продължава и този четвъртък, и петък от 21:00 ч.

...
Ергенът“ продължава и този четвъртък, и петък от 21:00 ч.
Коментари Харесай

Ергенът минава под венчилото

" Ергенът “ продължава и този четвъртък, и петък от 21:00 ч. по bTV. В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се трансформира в снимачна площадка на блестяща сантиментална фотосесия, по време на която участничките ще съкратят дистанцията с Виктор повече от всеки път. Всяка от участничките ще би трябвало да влезе в друга роля, за която преди този момент би трябвало да се пребори.

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят дружно с първия " ерген “ на България, са " 50 нюанса сиво “, " Пепеляшка “, " Спасители на плажа “, " Фермери “, " Адам и Ева “ и " Младоженци “. Какви страсти ще провокира у останалите претендентки Деница, която ще се пребори за най-желаната роля и " ще мине под венчилото “ с Виктор, и коя от дамите ще се оправи най-добре с превъплъщението си и ще получи специфична покана за самостоятелна сантиментална среща – феновете ще схванат в " Ергенът “ от 21:00 ч. единствено по bTV.

Междувременно Виктория Капитонова ще се осмели да сложи ултиматум на Виктор, като го накара да избира сред нея и участничката, която тя счита за своя най-голяма конкуренция – Александра. В края на вечерта ще се организира Церемонията на розата, след която поредна участничка няма да получи роза от " ергена “ на България и ще би трябвало да напусне имението вечно.

В петък вечер (15 април) Виктор ще насочи специфична покана към една от дамите, с която до този миг не са имали опция да се опознаят, за сантиментално странствуване в необятното Средиземно море. Срещата обаче ще приключи с отчаяние за Виктор. За пръв път " ергенът “ ще се почувства отритнат от избраницата си, откакто тя отхвърля да отвърне на опита му да я целуне.

В имението останалите девойки ще се изправят една против друга в съревнование по обща просвета, в което една от претендентките ненадейно ще покаже забележителни познания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се организира най-инфарктната досега Церемония на розата, в която Виктор ще би трябвало да избира сред две от девойките, сред които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила. За пръв път Церемонията ще провокира всеобща наслада измежду участничките, откакто схванат за коя от двете няма да остане роза и ще би трябвало да се сбогува с Виктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР