Ереван. Ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея

...
Ереван. Ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея
Коментари Харесай

Ръководителят на делегацията на Народното събрание в ПАЧИС Петър Кънев получи почетен медал за заслуга към дейността на Асамблеята

Ереван. Ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие (ПАЧИС) Петър Кънев получи почетен орден за заслуги към активността на Асамблеята. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Отличието му беше връчено от ръководителя на арменския парламент Ара Баблоян по време на 52-та генерална асамблея на ПАЧИС в Ереван, Армения.
Отличието е във връзка отбелязването на 25-годишния празник на ПАЧИС. Почетни медали получиха и ръководителите на делегациите на Румъния, Гърция, Албания, Армения, Молдова и Сърбия.
„ Медалът на достойнството на ПАЧИС е самопризнание за изключителния принос на Вашата делегация за активността на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие и постигането на нейните цели “, уточни по време на награждаването ръководителят на Националното заседание на Армения Ара Баблоян.
Ръководителят на българската делегация в ПАЧИС Петър Кънев беше акредитиран от Асамблеята да връчи почетен орден на ПАЧИС на ръководителя на арменския парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР