Epic Games понастоящем празнува 20-тата годишнина от своя култов шутър

...
Epic Games понастоящем празнува 20-тата годишнина от своя култов шутър
Коментари Харесай

20 години Unreal: класическият шутър е безплатен за юбилея

Epic Games понастоящем чества 20-тата годишнина от своя паметен шутър Unreal – и можете да го получите гратис на Steam и GOG , до момента в който празненството продължава.

Unreal, в случай че не сте осведомени, започва през 1998 година и беше първата игра, която трябваше да бъде пусната на пазара благодарение на мощния енджин на Epic, наименуван точно Unreal. Това е основата на същия този енджин, който след две десетилетия и четири огромни генерации по-късно зарежда комерсиалния исполин на Epic Fortnite , както и славните океани и морета на Sea of Thieves.

Оригиналният Unreal беше същинско техническо признание по това време, изключително на образния фронт. Светът на игрите не беше виждал нищо сходно на удивителните ландшафти на Unreal, ослепителното осветяване, богатите текстури и истинската средновековна/sci-fi архитектура.

Разбира се, Unreal също се играеше отлично, а създаването и дизайнерски отговорности по шутъра от първо лице бяха изпълнени взаимно от Epic и Digital Extremes. Това име евентуално ви е най-добре познато в наши дни с впечатляващия free-to-play екшън Warframe.

Подаръкът на Epic в действителност приема формата на пакета Unreal Gold, който сплотява истинския Unreal и експанжъна му от 1999 година Return to Na Pali. И в случай че желаете да преживеете дните на 1998 година (или желаете да изпитате същински парченце история на игрите за първи път), Unreal Gold е безвъзмезден на Steam и GOG до петък, 25 май.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР