Epic Drama е телевизионният дом на най-популярните и успешни драматични

...
Epic Drama е телевизионният дом на най-популярните и успешни драматични
Коментари Харесай

В скъпия автопарк на Epic Drama

Epic Drama е телевизионният дом на най-популярните и сполучливи трагични сериали „ в ера “ от последните няколко години като „ Сингапурска хватка “, „ Криминалните случаи на Мърдок “ и „ Подводницата “.
Тъй като нерядко това са и някои от най-скъпите продукции, правени за дребен екран изобщо, в ефира на ТВ канала можете да видите извънредно лъскави и изцяло достоверни ретро коли. Ето нашата субективна селекция на возила, които ни направиха мощно усещане напоследък.
„ Сингапурска хватка “  Всяка неделя от 22:00 с повтаряне във вторник и събота след 22:30
Ексклузивна нова поредност за богато британско семейство в колониален Сингапур от интервала на японската инвазия по време на Втората международна война или както го дефинира основателя на сериала: „ Това е историята на няколко англичани, които въобще не могат да си показват какво ще им се случи. “ Иначе може да се опише и като обич или – по-скоро - любовен триъгълник по време на война.

Акрисата Джордия Близард като Джоан Блекет – щерка на каучуковия магнат Уолтър Блекет, който оглавява най-могъщата корпорация в английски сингапур от началото на 1940-те. Началото на края.

Актьорите Колм Мийни и Кристоф Гибе в кадър от „ Сингапурска хватка “ – всяка неделя от 22:00 часа
„ Манхатън “ Всеки четвъртък от 22:45 с повтаряне в неделя по същото време
В епохата на най-голямата конкуренция в историята на науката – задачата да се построи най-мощната атомна бомба – сериалът „ Манхатън “ наблюдава опитите на група блестящи учени в във военната база Лос Аламос, Ню Мексико, и техните фамилии да оцелеят в свят, изпълнен с секрети и неистини.
Франк Уинтър и екипът му са наети да работят по план, за който самите те не знаят нищо. Съпругата на Франк Уинтър, Лиза Уинтър– самата тя откривател – ботаник, която се е отказала от кариерата си, с цел да се пресели в пустинята със брачна половинка си, стартира да открива притеснителни промени в околната среда.

„ Манхатън “: Лиза Уинтър (в ролята е актрисата Оливия Уилямс от сериала Counterpart) и Франк Уинтър (в ролята е артистът Джон Бенджамин Хики, Flags of Our Fathers, The Good Wife)

Чарли Айзъкс –е вундеркинд, натрапен за директен съперник на Франк Уинтър, който става толкоз ловък в заблудите, колкото в математиката, до момента в който брачната половинка му Аби Айзъкс – в ролята се обрисува като непредвиден водач измежду „ степфордските съпруги “ на учените в градчето.

„ Манхатън “: В ролята на Чарли Айзъкс е Ашли Зукерман (познат от Designated Survivor, Succession), а в ролята на брачната половинка му, Аби Айзъкс е Рейчъл Броснахан (позната от House of Cards, The Marvelous Mrs. Maisel)


„ Подводницата “ –
Готови сме да се закълнем, че сме виждали същата кола в сезон втори на „ Подводницата “ (Das Boot), който излъчи през 2020-та. В втори сезон на сериала, който също се развива по време на Втората международна война, част от действието също се придвижи в Америка. „ Подводницата “, обаче, е напълно европейска продукция – една от най-скъпите ТВ продукции в последните години.

Кадър от сезон втори на „ Подводницата “ ( Das Boot ) – от американския спектакъл на действието
„ Случаите на Франки Дрейк “ Сезон 4 – всеки вторник от 22:00 часа от 23 март
Звездата на „ Случаите на Франки Дрейк “, актрисата Лорън Лий Смит в кадър от новия 4-ти сезон на сериала по Epic Drama .
Развиващ се в Торонто от 1920-те, „ Случаите на Франки Дрейк “ наблюдава единствената дамска детективска организация в града, която поема тези случи, които и полицията не желае да допре. Приключенията на безстрашния екип на „ Дрейк “ частни детективи “ (DPD) не престават и в новия сезон, в който Франки е увлечена по европейски рали играч.
„ Криминалните случаи на Мърдок “ Нов – 11-ти сезон – от 5 април, всяка делнична вечер в 21:15 часа
 Случаите на Франки Дрейк Случаите на Франки Дрейк
 Смелите дами – детективи на Торонто се завръщат с четвърти сезон по Epic Drama   Развиващ се в Торонто от 1920-те...

Цялото детективско войнство в кадър от сезон 10 на „ Криминалните случаи на Мърдок “, който завърши и чакаме новия 11-ти сезон от 5 април, всяка вечер от 21:15 часа
В началото на Сезон 11 Мърдок е в пандиза, упрекнат в убийството на вариететна танцьорка. Колегите му са убити в засада, Бракенрайд е забелязан за последно с опрян в главата револвер, а корумпираният политик и съдружниците му са отвлекли Огдън.
Мърдок би трябвало да потвърди невинността си зад решетките, до момента в който детектив Лъулин Уотс му оказва помощ скрито да реши случая. Криминалните загадки включват завръщането на Александър Греъм Бел, който оказва помощ на Мърдок, откакто посетител бива погубен по време на неповторима вечеря в чест на Хелън Келър.
Случва се чудноват авто случай, който би трябвало да бъде позволен преди гибелен краен период... Така че сигурно ще забележим още коли от епохата!

 СИНГАПУРСКА ХВАТКА – Ексклузивна нова ТВ поредност с премиера по EPIC DRAMA СИНГАПУРСКА ХВАТКА – Ексклузивна нова ТВ поредност с премиера по EPIC DRAMA
Адаптиран от носителя на Оскар Сър Кристофър Хамптън (Atonement, Dangerous Liaisons) по романа на носителя на Booker Джей Джи Фарел, &b...
е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.
 
Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+. За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и цялостна стратегия на ТВ канала посетете  
Следете и
&
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР