EPA/БГНЕС Папа Франциск изрази солидарност и съпричастност към пациенти с COVID-19,

...
EPA/БГНЕС
Папа Франциск изрази солидарност и съпричастност към пациенти с COVID-19,
Коментари Харесай

Папа Франциск се обърна към всички, които се борят с вируса

 EPA/БГНЕС Папа Франциск изрази взаимност и съпричастност към пациенти с COVID-19, техните фамилии и тези, които се грижат за тях.

" Поздравявам всички вас, римляните и поклонниците, вярващите, техните фамилии и религиозни общности. Дори лимитираното ви наличие на площада през днешния ден е знак, че пикът на епидемията в Италия е минал. Но внимавайте! Не празнувайте успеха прекомерно скоро! Остава нуждата от старателно следване актуалните стандарти, ограничавания, ограничения и правила, тъй като те ни оказват помощ да предотвратим по-нататъшното разпространяване на вируса ", сподели той, обръщайки обичайна неделна проповед към вярващите, които се събраха на площад " Свети Петър " във Ватикана по случай Деня на Света Троица, съобщават РИА Новости и БГНЕС.

Папа Франциск акцентира, че в доста страни обстановката с разпространяването на вируса към момента е доста сериозна, като всекидневно от него умират хиляди хора. " В някои страни статистиката е толкоз тревожна, че демонстрира, че всяка минута умира по един пациент с ковид. Това е извънредно. Искам да изразя солидарността си с тези хора, пациенти и техните фамилии, и с всички, които се грижат за тях ", сподели папата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР