Ентусиазъм, най-голямата и награждавана брандинг компания в страната, става част

...
Ентусиазъм, най-голямата и награждавана брандинг компания в страната, става част
Коментари Харесай

Брандинг компанията Ентусиазъм става част от групата на The Smarts

Ентусиазъм, най-голямата и награждавана брандинг компания в страната, става част от групата на The Smarts.

Това ще бъде петата организация в групата, в която към този момент се включват рекламната The Smarts, медийната IQ media, ПР организацията Параграф 42 и студиото за видео продукция Shoot. За първи път в България брандинг компания става част от информационна група.

С Ентусиазъм, организациите дружно към този момент ще могат да оферират по-богат набор от информационни услуги. Това значи опция за още по-силно стратегическо създаване и ръководство на марки и техните акции за сегашни и бъдещи клиенти. Владеенето на този " brand experience " ще докара и до дълбоки изгоди за потребителите, показват от групата.

" С сътрудниците от Ентусиазъм споделяме общи високи професионални стандарти и по тази причина имам вяра, че това " добре пристигнали "  в групата на The Smarts ще даде сила за развиването на организациите. И освен това – считам, че по този начин ще допринесем целият информационен пазар да бъде по-съвършен. Идеята за стратегическото ръководство на марките излиза от ден на ден на напред във времето и тази стъпка ще даде нови вероятности ", разяснява Радослав Бимбалов, ръководещ шеф на The Smarts.

" Има явен международен тренд – фирмите и организациите се концентрират в прекарването с марки, а не конкуренция на равнище артикули, от там идва лоялността на потребителите. В днешно време, нововъведенията са двудневни вести или са доста скъпо струващо наслаждение. А с помощта на дългогодишния ни опит и стратегическия метод, които имаме, българските компании ще имат по-добри благоприятни условия за развиване на интернационалните и световните пазари " – означи Велина Мавродинова, съосновател и креативен шеф на Ентусиазъм.

Ентусиазъм има история от над 15 години и е измежду дребното компании в България с явен фокус върху идентичността и построяването на работещи марки. Притежава голям портфейл от бранд идентичности и решения в редица браншове – бързооборотни потребителски артикули, заведения, културни и обществени начинания, финансови институции, неправителствени организации и други.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР