Ентусиастите на открито ще обиколят провинцията, докато се отправят към

...
Ентусиастите на открито ще обиколят провинцията, докато се отправят към
Коментари Харесай

Ани Драйдън: Отчаян обет, след като млада жена изчезна в пусти тресавища без следа преди месец

Ентусиастите навън ще обиколят провинцията, до момента в който се насочат към тресавищата този уикенд в опит да оказват помощ за разрешаването на продължаващата тайнственост по какъв начин млад жена е изчезнала без диря.

Дори и най-малкото доказателство може да бъде ключът към определянето на случилото се с Ани Драйдън, 20. Общностите, които граничат с блатата на Северен Йоркшир, държат обезумялото й семейство в мислите си и имат предпочитание да оказват помощ, защото страховете не престават да нарастват за благосъстоянието на Ани с влошаващите се метеорологични условия.

Ани от Мидълсбъроу е забелязана за финален път на 4 януари, снимана от видеонаблюдение да слиза от трен в Батерсби, селце в националния парк North York Moors, облечен в екипировка за вървене. По-ранните фрагменти я демонстрират в черно яке и с черно-зелена раница за вървене, до момента в който се качва на влака на жп гарата на болница Джеймс Кук в Мидълсбъро в четвъртък следобяд, преди да слезе на дребната гара. Тя не е била виждана от този момент и полицията, планинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР