Енергийният експерт Стефан Гамизов съзира опасна тенденция около новия кабинет

...
Енергийният експерт Стефан Гамизов съзира опасна тенденция около новия кабинет
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Само да махнеш Борисов е дворцов преврат и е нищо, ако не смениш системата

Енергийният специалист Стефан Гамизов съзира рискова наклонност към новия кабинет на България. Анализаторът до неотдавна беше корав покровител на Кирил Петков, само че от обявата му през днешния ден се вижда, че пробойните и незадоволителните дейности, съгласно него, в държавното управление са много. Ето го целия пост на известния Стефан Гамизов:

Трагичното състояние, в което ни държат другите бандитски проруски групировки от времето на диктатурата на ГЕРБ, Движение за права и свободи, глобените и олигарсите продължава.

Освен това изпуснахме 9 месеца да сменим плановете в Плана за възобновяване и развиване в част " Енергетика”, което се случи под тайните лобистки дейности на няколко проруски олигарха и глобените от Съединени американски щати (както и обвързваните с тях), които желаеха да усилят българската взаимозависимост от диктатурата в Москва и личните си грабежи.

Само да махнеш Борисов е дворцов прелом и е нищо в действителност, в случай че не смениш " системата”.

Все едно Хитлер да беше се самоубил, само че нацистите да останат.

Ситуацията не е тъкмо такава в този момент в България, тъй като отпред са хора, които не са свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи (директно и видимо), само че " схемите” не се разграждат и се надига огромно отчаяние измежду българите.

Разберете ме вярно!

Напълно разбирам, какъв брой е мъчно да се изправиш пред следствията на дейностите на хора с прякори Пешо Парата или да ти рапортува Сашо Ухото, до момента в който ти фъфли нечленоразделно и неразбираемо-диалектно следващата креатура на Движение за права и свободи, довлечена от някоя подстанция, с цел да се ограбят едни " 400 милиона евро”.

С такива хора с " моля”, " в случай че обичате”и " бихте ли бил по този начин добър” не става!

Те са нарушители, милионери от корупция, нагли рецедивисти и брутални социопати!

Те се подчиняват единствено на стройната организация за грабежи на олигарсите, престъпните схеми на ГЕРБ и Движение за права и свободи, хората които им свеждат разпоредби по съветска линия, паралелната страна на глобените от Съединени американски щати и личните си персонални корупционни ползи.

Това държавно управление стартира да губи доста време и дава доста " въздух” на горните, които стартират да идват на себе си и да се ориентират все по-добре в обстановката по какъв начин да оцелеят.

Това е неприятна вест за всички нас, които поддържаме това държавно управление, тъй като на хоризонта има 50 милиарда лв. от Брюксел и в случай че описаните социопати стигнат до тях, а не българите да получат поддръжка през тези пари след тези последни кошмарни години, то пропадането на страната и обществото ще е под дъното в нищото.

Все по-често слушам фразата:

" Не устоявам, ще се махна от тук”!

Трябва да се озаптят горните социопати час по-скоро!!!

Това ви е задачата, а не " производство” на " позитивни новини”, дами и господа ръководещи!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР