Енергията, която са ни подготвили планетите днес ще засили огъня

...
Енергията, която са ни подготвили планетите днес ще засили огъня
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10.04: Вярвайте в СЕБЕ СИ

Енергията, която са ни подготвили планетите през днешния ден ще ускори огъня в нас, вярата в себе си и в качествата ни, увереността, упоритостта и решимостта да изпълним някои неща от задачите си. Дръзки, смели, новаторски и нахални, можем да се разпознаваем със стила и отношението си. От друга страна, комфортът да показваме това, което усещаме, да приказваме за това, което ни тормози или разстройва, е доста огромен, което ни оказва помощ да възстановим вътрешното си равновесие и оптимизма си.

Светлината на прожекторите е ориентирана към вас, имате шанс и качества, тъй че пътят към постигането на някои от персоналните ви цели е отворен. Не се разстройвайте и най-много не се дръжте пристрастно и егоистично. Наистина се вслушвайте в това, което имат да ви кажат близките, обсъждайте го или със фамилията и колегата си, или на работното място, тъй като това, което ви се предлага, може да е в полза на всички.

Не позволявайте на несигурността си да ви води, тъй като ще пропуснете неповторими прекарвания в сантименталната или финансовата сфера.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР