Енергията, която ни изпращат планетите днес, повишава настроението ни за

...
Енергията, която ни изпращат планетите днес, повишава настроението ни за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21.06: Разкрийте талантите си

Енергията, която ни изпращат планетите през днешния ден, покачва настроението ни за другарство и разпространение на нашите гении и качества.

Денят е съвършен за споразумяване на финансови въпроси, за срещи и полемики, които ще доведат до резултат, само че и за увеличение на известността ни или за връзки с хората към нас. Освен това е допустимо да извършите персонални покупки, облекла, козметика или аксесоари, само че и да флиртувате, да разменяте любовни известия или да си уговорите секси среща.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Лъвове и Близнаци, радвайте се на известността си, прекарвайте добре времето си с половинката, правейки нещо ексцентрично. Флиртувайте и се влюбвайте.

Водолей, Телец, Скорпион, Стрелец, Дева и Риби, това е опция да изразите позицията или мнението си вкъщи или на работното място, стига да не сте толкоз натрапчиви, а да го извършите с внимание.

Козирози, Раци, Везни и Овни, ще ви се желае да флиртувате на работното място или даже на път и ще ви се получава с лекост. За някои от вас обаче флиртът е доста евентуално да прерасне в освен това.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР