Енджи Касабие удари в земята останалите знаменитости в къщата на

...
Енджи Касабие удари в земята останалите знаменитости в къщата на
Коментари Харесай

ВИП гъзария! Не е за вярване колко струват тузарските бижута на Енджи Касабие - сумата ще ви удари в земята

Енджи Касабие удари в земята останалите звезди в къщата на „ ВИП Брадър” с умопомрачителна визия и 5-звезден разкош. Красивата диетоложка от ливански генезис смая съквартирантите и феновете на реалити шоуто, влизайки в предаването с блестящи рокли и неповторими тоалети на световноизвестни дизайнери, писа „ Таблоид “.

Целият искра на Енджи се събра в рекордните в историята на „ ВИП Брадър” 10 куфара. Предишният връх принадлежеше на фолк дивата Преслава, която преди време влезе в къщата със седем куфара с облекла и тоалети.

Най-голямо усещане направиха бижутата, които разхожда диетоложката в реалити шоуто.Диамантени обици, огърлици, гривни и пръстени са обилно ситуирани по ушите, шията, китките и пръстите на като че ли изскочилата от фешън корица на „ Вог” хубавица.

Наблюдателни фенове означиха, че пръстените и гривните на Енджи Касабие са от последните ювелирни сбирки на италианския бижутер Роберто Коин.

„ Всеки един от пръстените й коства сред 8 и 12 000 евро, а гривните са по 15 000 евро. Колиетата и обиците й са колкото един апартамент в центъра на София – към 200 000 евро”, одумват не без злоба холивудския жанр на Енджи Касабие феновете на реалити шоуто.

Основната заслуга за скъпите тоалети и бижута на Енджи Касабие е на нейния брачен партньор – ливанецът Рабих Ел Зейн, който е притежател на наградата „ Мистър Ливан” през 2014 година Арабският мачо произлиза от извънредно богат жанр, а положението на татко му се прави оценка на над 100 милиона $. Самият Рабих също печели добре – той е ефирен продуцент, а неговото шоу за здравословно хранене и фитнес се върти в ефира на най-гледаната в Арабския свят телевизия „ Ал Джазира”.


Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн
Енджи Касабие също е ангажирана в бизнеса на мъжа си, който приготвя самостоятелни стратегии за здравословно хранене на редица мултимилионери в Ливан и района. Към услугите на Рабих прибягват и холивудски звезди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР