Емрах Стораро и Емилия се познават от 2018 г., когато

...
Емрах Стораро и Емилия се познават от 2018 г., когато
Коментари Харесай

Емрах Стораро луд по леля си Емилия! 20 години разлика не му пречат, лъже на поразия, за да я впечатли

Емрах Стораро и Емилия се познават от 2018 година, когато сътвориха общ дует. Направи усещане в публичното полезрение, че двамата имат друга версия за началото на песента им.

Емрах сподели обществено, че певицата е потърсила татко му Тони Стораро, който по това време му е бил управител, защото младежът е бил едвам на 15 година, с цел да изиска дует с него. Еми обаче твърди, че сходно нещо не е правила и Стораро самичък й се натиснал за дует.

Истината е, че Емрах бил влюбен в Емилия от дете и предиздвикал татко си да й се обади, с цел да провежда дует с нея. Младежът се надявал да успее да я прелъсти, само че уви, останал си с очакванията.

За да си придаде значимост и завоюва вниманието на Емилия, Емрах сподели, че тя го е потърсила. Дори разправял пред приятелите си – „ пубери ”, че един ден ще бъде негова.

Разликата във възрастта сред двамата е тъкмо 20 години. Това обаче очевидно не тормози Емрах, който е прочут с влечението си към по-големи дами, откакто имаше сериозна връзка с 10 години по-голямата от него Теди Александрова.

Емрах няма общо с по-големия си брат Фикрет. Много по-разлигавен е и се има за популярен още занапред, когато кариерата му дори не е тръгнала. Освен това е и доста по-голям коцкар, което не е добре.

 Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: емрах стораро Емилия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР