Емоционалното видео съобщение на принцесата на Уелс, разкриващо нейната диагноза

...
Емоционалното видео съобщение на принцесата на Уелс, разкриващо нейната диагноза
Коментари Харесай

„Омагьосващото съобщение за рака на уязвимата Кейт Мидълтън ще остане в историята“ – експерт

Емоционалното видео известие на принцесата на Уелс, разкриващо нейната диагноза рак, ще остане в историята като „ определящо актуалната монархия “, сподели специалист твърди.

В фрагментите, публикувани нощес, Кейт разкрива, че сега е подложена на курс на химиотерапия, който стартира през февруари след нейната диагноза потрес. 42-годишната Кейт беше призната в болница на 16 януари за " огромна коремна интервенция ", която беше доказана като сполучлива. По време на интервенцията се смяташе, че положението й не е раково, защото никакви проучвания не са удостоверили съществуването на рак. Следоперативните проби обаче потвърдиха съществуването на рак.

За да показа новината със света, Кейт удостовери диагнозата си в фрагменти, записани в Уиндзор в сряда, където тя приказва за „ едни необикновено тежки месеци за цялото ни семейство “. И в символ на нейната невероятна храброст, принцесата издаде обръщение на вяра за тези, които също са изправени пред личната си борба, казвайки: „ За всички, изправени пред та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР