Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение за действията за

...
Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение за действията за
Коментари Харесай

Сандов: Слави принуди министрите на ИТН да напуснат коалицията

Емоциите избуяха. За мен няма разумно пояснение за дейностите за излизане от обединението на Има Такъв Народ. Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в принуди министрите на Има Такъв Народ да изоставен обединението. Така екоминистърът разяснява трусовете в обединението. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 148
Депутатите на " " не можеше да стоят да гледат по какъв начин разрушава държавното управление и да го следват сляпо, добави той. 

" Мафия ", адресира Сандов Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и негови министри. 

" Ние като „ Демократична България ” сме поредни. Това е единственото допустимо държавно управление сега, в една много сложна обстановка, провокирана от външни фактори ", продължи Сандов. " Кабинетът би трябвало да покаже цялата картина и да остави Народно събрание да вземе вярното решение, съгласно съвестта им, а не съгласно прочувствени предпоставки. Страната ни е в тежко състояние, изключително поради външните рецесии ", разяснява вицепремиерът.

Попитан дали е допустимо Асен Василев да стане министър председател, Сандов сподели: " Това е диалог, който би трябвало да се организира в границите на обединението. Не изключвам диалози и с Има Такъв Народ ".

" Вероятно има метод държавното управление да бъде усъвършенствано, подсилено ", сподели Сандов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР