Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят тази

...
Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят тази
Коментари Харесай

Невиждано падение в Ергенът

Емоции, провокации и мъчителни откровения очи в очи предстоят тази седмица в сантименталното телевизионно премеждие „ Ергенът “ по bTV. Този четвъртък и петък (10 и 11 март) от 21:00 ч. феновете ще станат очевидци на най-големия скандал в имението досега, предизвикан от дръзкото държание на Благовеста Бонбонова, която ще опита да притегли Виктор с извънредно провокативно държание - ще си смъкна гащите по време на диалог с стремежи ерген.

Дръзката й постъпка ще стане мотив за отвращение от страна на останалите претендентки, а решението на Александра, Елвира и Карина да защитят приятелката си дефинитивно ще раздели девойките на два враждуващи лагера.



Виктор ще изправи претендентките за сърцето си в занимателно спортно състезание. Избраните девойки за групова среща от последната инфарктна гала на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже максимален хъс за победа, ще бъде поканена на самостоятелна среща с първия „ ерген “ на България. Двубоят не мина и без сериозен случай, в който една от дамите пострада неприятно, а обстановката докара до ново напрежение измежду девойките.

Зрителите ще станат очевидци и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от претендентките за неговото сърце. Коя от дамите ще има смелостта първа да съкрати дистанцията с „ ергена “.

В петък вечерта ще се организира следващата „ Церемония на розата “, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще би трябвало да напусне имението вечно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР