Емисар на Фейенорд е гледал талант на Ботев (Враца). Става

...
Емисар на Фейенорд е гледал талант на Ботев (Враца). Става
Коментари Харесай

Фейенорд следи талант на Ботев

Емисар на Фейенорд е гледал гений на Ботев (Враца). Става въпрос за младата вяра на врачани Мирослав Маринов. 18-годишното крило прави мощен старт на сезона, като бе на равнище и през предишния. Това е сграбчило окото на редица европейски клубове. На дуела със Спартак (Варна), извоюван с 1:0 на стадион " Христо Ботев " е имало човек на нидерландския гранд, която е останал впечатлен от видяното.

Официална оферта за Маринов неотдавна бе постъпила от италианския Тернана, само че поради неточно отношение от трета страна от Ботев са стопирали договарянията.
 Ботев (Враца) продаде гений в Италия Ботев (Враца) продаде гений в Италия
Старши треньорът на врачани Росен Кирилов продължава да има съществени проблеми преди семейството против Левски. Последният дуел против Славия бе пропуснат от Мартин Кавдански, Луис Фелипе, Жан-Пиер да Силва и Браян Переа. Наставникът е получил уверението на лекарския щаб, че най-малко двама от тях ще са на линия за конфликта със " сините ". Това са Луис Фелипе и Переа, които даже се чака да са титуляри. Не по този начин обаче стоят нещата с Кавдански и Да Силва, които е малко евентуално да се възстановят в точния момент.

" Надявам се това, което ми бе дадено от лекарския щаб да стане. Ще дадем всичко от себе си да зарадваме нашите почитатели. Излизаме за победа против Левски и се надявам да я спечелим ", изрази увереността си Кирилов. Той прикани последователите за солидна поддръжка.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР