Емирът на Кувейт разпусна парламента на страната след години на

...
Емирът на Кувейт разпусна парламента на страната след години на
Коментари Харесай

Емирът на Кувейт разпусна парламента на страната след години безизходица

Емирът на Кувейт разпусна Народното събрание на страната след години на политическа невъзможност, обвинявайки законодателите в нарушение на пълномощията на монарха и потвърждавайки, че корупцията се е популяризирала в държавните институции.

Шейх Мишал Ал-Ахмад Ал-Джабер Ал-Сабах сподели в петък, че демократичният развой ще бъде преразгледан „ в своята целокупност “ и че раздели от конституцията на Кувейт ще бъдат суспендирани за интервал до четири години, намеквайки, че елементи от документа евентуално са били да бъдат променени.

Емирът, член на ръководещата династия Ал-Сабах, който зае трона предходната година, сподели, че законодателите протягат ръка на пълномощията на президента, в това число да избират престолонаследник - кралската персона, която се занимава с ежедневните каузи.

„ За страдание се сблъскахме с някои невъобразими, непоносими компликации и спънки “, сподели 83-годишният мъж в петък, съгласно държавната новинарска организация, базирайки се на задънената улица, която задържа развиването на Кувейт....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР