Емилия роди дъщеря си Жоржина в началото на февруари, но

...
Емилия роди дъщеря си Жоржина в началото на февруари, но
Коментари Харесай

Без чалготеката не може: Първи снимки на Емилия след раждането, хукна по участия

Емилия роди щерка си Жоржина при започване на февруари, само че това въобще не ѝ пречи да се върне на сцената. Фолк певицата хукна по кръчмите и се похвали с това си достижение в Instagram.

" Последните 24 часа ме извадиха от всекидневието ми през последните 10 месеца. Липсваше ми силата от участията! Много обич! Много страсти! Обичам ви! ", написа дивата в профила си, а на присъединяване участваха Десислава, Софи Маринова и Камелия. " Купонът беше топ ", настояват гостували в чалготеката, само че не сме и сюрпризирани. 

Виж още: " Много благо ": Жанета Осипова желае да е измежду претендентките за сърцето на Виктор Стоянов

На фрагментите Емилия не се вижда добре, само че в TikTok се появиха клипчета от присъединяване. В тях се вижда, че певицата наподобява е почнала да възстановява положителната си форма.

Емилия спря всички свои обществени изяви предходната година, с което шашна почитателите си. Всички допуснаха, че любимката им евентуално е бременна, което се оказа и самата истина. Емилия удостовери новината, само че към този момент беше в много напреднала бременност, когато се постна съвсем гола в Instagram, копирайки фотосесия на Карди Би.

Виж още: Бившият на Джулката - във Филипините! На кого остави Давид и с каква жена не желае да бъде? 

Последната година е много сполучлива за Емилия, която не стопира да показва парите, с които разполага. Говори се, че певицата прави сега най-скъпарските видеоклипове във фолка. Твърди се, че последното видео на певицата коствало... 300 бона. Дуетът " Пак ще се броиш " натрупа милиони гледания в Youtube, а парчето е с починалата звезда Денис Теофиков. Емилия загатна, че скоро ще се появи и продължение и до дни ще има нова музикална премиера.

Виж още: Пак го направи: Шеметната Вики Одинцова се разголи на Малдивите

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР