Емили Ратайковски е просто известно момиче. Понякога участва с малки

...
Емили Ратайковски е просто известно момиче. Понякога участва с малки
Коментари Харесай

Хейтят Емили Ратайковски заради тлъсти вежди

Емили Ратайковски е просто известно момиче. Понякога взе участие с дребни функции във филми, дефилира на стилния подиум и има изявленията за фешън списание. С това се лимитират изявите ѝ, само че пък папараците са луди по нея и я снимат постоянно, когато им се отдаде опция, написа каналът " Stars News " във vbox7.

Моделката не се дърпа доста и постоянно попада на топ местоположения, за които е известно, че е цялостно с фотографи. Преди време Емили се беше оплакала, че няма никакво персонално пространство, само че пък все по този начин продължава да се разхожда точно на въпросните места.

Този път Емили сподели плочките си в Лос Анджелис, където гледа Супербоу. Тя е една от доста звезди, които участваха на шоуто и наподобява е била във VIP ложа. На историческия край са били и две българки – Нина Добрев и Мария Бакалова. От фотосите им обаче си проличава, че актрисите не са били настанени в специфична ложа, а са били в елементарен бранш.

Последователи разкритикуваха младата майка, че освен се е разголила, само че и давала неприятен образец с дебели вежди. Фенове на актрисата Лили Колинс заподозряха пък, че Ратайковски очевидно се е въодушевила за веждите си от " Емили в Париж ".

В сериала Лили е също с много дебели вежди. Ние се надяваме, че веждите въпреки всичко ще останат... вежди, а няма в един миг да се слеят в една огромна болдната линия.

Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР