Емил Стефанов, възпитаник на Механото от випуск 2020, и неговата

...
Емил Стефанов, възпитаник на Механото от випуск 2020, и неговата
Коментари Харесай

Абитуриенти се сгодиха на площада в Казанлък

Емил Стефанов, ученик на Механото от випуск 2020, и неговата дама Севгюл Халил от 12 Б клас от ПГ " Иван Хаджиенов ", се сгодиха на празничната сцена на площад " Севтополис " на 24 май. Емил изненада своята половинка като падна на колене до момента в който класът на Севгюл крещеше 8-ми, 9-ти, 10-ти... Той извади алена кутийка с пръстен и зададе най-важния въпрос " Ще се омъжиш ли за мен? ". Девойката, въпреки и разтреперена сподели " да " пред целия клас и всички фенове на площада. За пръв път зрелостници се сгодяват на своя бал в Казанлък. Честито!

504 зрелостници през днешния ден изпраща Казанлък.

Младежите, завършващи своето приблизително обучение тази година, са от общо 23 паралелки, от 8-те казанлъшки образователни заведения - СУ „ Екзарх Антим I “, ПМГ „ Никола Обрешков “, ПХГ „ Св.св. Кирил и Методий “, ПГ „ Иван Хаджигенов “, гимназия „ Акад. Петко Стайнов “, ПГ по превоз и транспортен мениджмънт, ПГ по лека индустрия и туризъм, и НУПИД „ Акад. Дечко Узунов “.

След миналата друга, пандемична 2020 година, безоблачен бе този 24 май за зрелостниците. И не става дума единствено за времето, за което синоптиците предвидиха и познаха високи температури, термометрите да минават 30 градуса, а от дъжд и диря да нямаше. Съдбата на миналогодишните зрелостници, които изживяха своя специфичен ден с месец закъснения не сполетя и випускниците 2021. Красиви, стилни, елегантни, млади, щастливи и нахакани, облечени в последни топ трендове младежите и девойките направиха обичайното градско шествие в своя ден на довеждане докрай.

С 53 са по-малко завършващите дванайсетокласници през 2021г, спрямо 2020 година когато са приключили 557 възпитаници. В съпоставяне с по-предходната година, даже и с минимална разлика, по-малък е броят на казанлъшките младежи и девойки, който са тръгнали през 2020 година по пътя на новия живот и реализация. 574 са зрелостниците през 2019 година или 17 възпитаници повече спрямо 2020 година и 70 повече от 2021 година

Веселие и крясъци от 1 до 12 огласяваха централните улици на Казанлък за пръв и финален път през 2021 година, за пръв и финален път за 504 младежи, които потеглят по-нови пътища, отварят нова страница на своя живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР