Емил Петров – брат на Петьо Петров, известен като Пепи

...
Емил Петров – брат на Петьо Петров, известен като Пепи
Коментари Харесай

Братът на Пепи Еврото е освободен като зам.-шеф на Апелативна прокуратура-София

Емил Петров – брат на Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, беше освободен като зам.-шеф на Апелативна прокуратура-София. Предложението за освобождението на Емил Петров е направено от и.ф. ръководителя на АП-София Емилия Русинова, която другояче също е зам.-шеф на тази прокуратура, оповестява уеб сайтът lex.bg.

Прокурорската гилдия на 26 юни единомислещо го поддържа като на съвещанието стана ясно само, че Петров е изпратил мнение във връзка предлагането, в което показва противоречие с него. Той беше преназначен за редови прокурор в АП-София.

Предложението на Емилия Русинова е във връзка със сформирането на нов управителен екип и идни ограничения за възстановяване на работата на АП-София.

Емил Петров беше назначен за заместител на апелативния прокурор на столицата през февруари 2020 година Преди това две години беше заместител градски прокурор.

Преди седмица брат му Петьо Петров беше задочно изпратен на съд за документа машинация в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай. Обвинението е обвързвано със случая „ Осемте джуджета “.

По проблема „ Осемте джуджета “ има още няколко каузи, а Петьо Петров е в неопределеност от над година.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР