През изминалата година успели да развият фирмите си повече от

...
През изминалата година успели да развият фирмите си повече от
Коментари Харесай

Бившата депутатка и тв водеща Юлияна Дончева – Недкова: Конспирациите за нов световен ред, са в резултат на притесненията на хората

През миналата година съумели да развият компаниите си повече от добре, отворили и нови магазини, имат и още проекти… Наблегнали главно на здравословните хранителни артикули, работата по които одобряват като житейска задача. Идеята им е да подготвят главно здравословни храни за деца, защото преобладаваща част от дребните се хранят извънредно погрешно.

 

За брачна половинка й, който е състезател, е от изключителна значимост подрастващите да свикнат овреме с верните хранителни артикули и да натъртват на тях. Нещата им се получили, само че открили, че всичко потегля от диалозите у дома.

И синът им като всяко дете харесвал нездравословните храни, само че го научили, когато си купува нещо, да гледа какво написа с дребните букви – въглехидрати, захари...

Хората би трябвало да си дадат сметка, че наднорменото тегло е сериозен проблем, който постоянно дава отражение върху здравето, а децата – да се научат да се самоограничават.

 

Телевизията постоянно й е липсвала. Имала няколко оферти, само че й се сторили прекомерно напредничави за нея. Предложението пристигнало от Българска национална телевизия, само че в последна сметка не съумели да се спогодят. Наблюденията й са, че медиите у нас си карат по стандартите от едно време.

 

За политически планове не я търсят, само че това не значи, че не се интересува. Следи протичащото се с голямо терзание – от 3 години се въртим в една и съща обстановка и е безапелационна, че в случай че всеки продължава да гледа тяснопартийния си интерес, няма да се стигне до средата. Смята, че е необходим по-широк консенсус и мисъл за хората, тъй като на идващите избори ще отидат да гласоподават още по-малко гласоподаватели. Ситуацията е тревожна с оглед стабилността на целия свят. В този ред на мисли, в случай че не се направи устойчиво държавно управление, няма да бъде добре за никого.

 

Като човек, който от години е в бизнеса, вижда, че няма европейски стратегии, подпомагащи дребния и междинни бизнес, като че ли от ден на ден от тях дават опция на огромния бизнес. Макар междинният бизнес да е гръбнакът на обществото, на него се гледа като на поданик и нищо повече.

 

Смята, че международните конспирации за нов международен ред, самолетни пръскания, създаване на ваксини за понижаване на популацията и други, са вследствие на терзанията на хората – когато човек е разтревожен за сегашното си, стартира да има вяра в такива неща. С навлизането на изкуствения разсъдък, хората ще би трябвало да се пренасочат към една по-различна действителност от сегашната. Промените ще ни връхлетят в най-скоро време, уверена е Дончева. В рамките на две години ще бъдем изправени пред провокации, за които даже не си даваме сметка.

 

Това, че страната ни е по-малко развита спрямо останалите европейски страни, може да се окаже наше преимущество, тъй като измененията ще се случват една концепция по-бавно. Съвсем дребна част от българите, са подготвени за света на изкуствения разсъдък, останалите са доста далеч… Такова тв предаване й се предписание, само че явно медиите се интересуват от други неща. Не крие, че въобще не е обнадеждена, че депутатите ще съумеят да се оправят със законите за новата действителност, гледайки образованието и заниманията им преди Народното събрание.

 

Не се тормози от старостта и въобще не мисли за нея. Наясно е, че всеки остарява, само че счита, че е по-важно човек да се усеща в кондиция и да е деятелен, тъй като всяка възраст идва с хубави страсти.

Двамата със брачна половинка й си имат извънредно огромно доверие и на всички места вървят тримата с детето. Никой от тях няма своя лична солова стратегия, държат на фамилните страсти и прекарвания, споделят преживяванията, разясняват ги…

 

След пет години, Юлияна Дончева – Недкова още веднъж се вижда работеща, въпреки че тогава ще е в пенсия. Винаги намира нещо, с което да се занимава, а и ще продължи да написа за свое наслаждение.

 

Като най-голяма неточност регистрира това, че се отделила в лична групировка по време на политическата й кариера, което било подбудено от политическата й неумелост и вярата в някакви хрумвания, които по този начин и не се състояли. Смята, че е била прекален мечтател и е вярвала…

 

Започнала работа незабавно, откакто приключила математическата гимназия, защото първата година не била призната да следва. На втората влезнала и почнала старателно да учи за строителен инженер, само че работела – заплатата й била към стотина лв.. Целият й живот е работа, работа и отново работа. В студентските си години ставала рано и с други студенти чистели постройката на ВУЗ-а, както и към нея. Родителите й били възрастни и заболели и разчитала само на себе си. Не се плаши от работа и в никакъв случай не е оставала без. Децата й, с които се гордее, са съществени момчета и работливи.

 

Предвид обстоятелството, че огромният й наследник е на 29 години, мечтае за внуче, само че си дава сметка, че днешните младежи през днешния ден гледат първо да реализират фантазиите си и по-късно да основават семейство и деца.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР