Милионер и професионален играч на голф подпалил дома си напук

...
Милионер и професионален играч на голф подпалил дома си напук
Коментари Харесай

Милионер запали къщата си за отмъщение на жена си

Милионер и професионален състезател на голф запалил дома си на инат на жена си. Двамата се разделили и той решил, че по този метод ще й отмъсти. 

Франсис Макгърк едвам избегна пандиза след действието си. По време на правосъдния развой, който завърши неотдавна, 50-годишният професионален голф състезател бе обвинен, че предходната година е запалил фамилното жилище на стойност 1,4 млн. $ (2 568 882 лева) в Сандвич, Кент, Англия единствено, с цел да разгневи брачната половинка си Сара.

На 25 юни предходната година, знаейки, че няма никого у дома, бащата на три деца се заключва вътре и счупва ключовете в ключалките, след което изпраща SMS на партньорката си, с който я уведомява, че ще подпали дома им. Той направил тъкмо това и единствено с помощта на съседите, които повикали незабавна помощ, къщата претърпяла незначителни вреди.

" В нощта на случая Сара е била на вечеря. Знаейки, че къщата ще бъде празна, обвиненият си разрешил да нахлуе ", съобщи пред съда прокурор Каролин Найт.

" Първоначално се опитал да възпламени огън благодарение на готварско олио, което не подействало, по тази причина употребявал няколко възглавници, които запалил благодарение на бензин. "

Голфърът даже се заканил, че " ще изхвърли Доли (семейното им куче) през прозореца ".

Когато пожарникарите пристигнали открили Франсис Макгърк на открито на двора, бил в несъответстващо положение. Той отказал лекуване на леките си изгаряния и наподобява желал да се върне вътре, с цел да избави кучето. Един от огнеборците по-късно свидетелства, че Макгърк му споделил, че е запалил къщата, тъй като " не желал к*чката да има всичко ".

Имотът, на брега на морето, претърпял обилни вреди, като множеството стаи били покрити със сажди, само че пожарникарите съумели да овладеят пламъците преди да обзет целия парцел, а също по този начин съумели да спасят Доли.

Въпреки че съдията е уверен, че Макгърк е работил от завист, като по този метод е предизвикал на цялото си семейство доста премеждия. Той преглежда и изказванието на отбраната, че 50-годишният мъж е възнамерявал да отнеме живота си в нощта на случая.

Така той пощадил милионера, като му присъдил условна присъда от две години, само че също по този начин го предизвестил, че всяко нарушаване през този интервал съвсем несъмнено ще го вкара в пандиза, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР