Емблематичният за американския пазар модел Ford F-150 е предпочитан избор на местните

...
Емблематичният за американския пазар
модел Ford F-150 е предпочитан избор на
местните
Коментари Харесай

Най-популярните нови и употребявани автомобили на Америка

Емблематичният за американския пазар модел Ford F-150 е желан избор на местните консуматори както при покупка на нов, по този начин и на използван автомобил. Това сочи изследването на уеб страницата , в което са били включени данни за повече от 8 милиона продажби на използвани и над 4.9 милиона нови коли през 2020 година.

Челната тройка на най-популярните употребявани коли в Америка през 2020 година е образувана от пикапи- Ford F-150, Chevrolet Silverado 1500 и Ram Pickup 1500, а в ТОП 10 влизат още Ford Escape, Nissan Rogue, Honda Civic, Toyota Camry, Chevrolet Equinox, Nissan Altima и Nissan Sentra.

В ТОП 10 на най-популярните нови коли в Америка през изминаваща година, челните две места още веднъж са за пикапи- Ford F-150 и Chevrolet Silverado 1500, а на трето място е Toyota RAV4. След това се подреждат Honda CR-V, Ram Pickup 1500, Hyundai Tucson, Honda Civic, Toyota Camry, Chevrolet Equinox и Toyota Tacoma.

"Ford F-150 продължава своето 40-годишно царуване като най-продаван нов автомобил в Съединените Американсик Щати благодарение на своята употреба и голяма гама благоприятни условия за персонализация за огромна потребителска група ", разяснява Карл Брауер от iSeeCars. "Пикапите не престават да са радват на популярност през последните месеци, което докара до дефицит на наличност на фона на пандемията ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР