Емблематичният спектакъл Хъшове на Александър Морфов довечера няма да се

...
Емблематичният спектакъл Хъшове на Александър Морфов довечера няма да се
Коментари Харесай

Хъшове пада довечера, Валери Йорданов на системи в болница

Емблематичният театър " Хъшове " на Александър Морфов тази вечер няма да се играе, защото един от актьорите с основна роля в постановката - Валери Йорданов е в болница на системи, научи Lupa.bg от негови сътрудници в Народния спектакъл. Хитовият театър е изцяло разпродаден и за жалост всички 800 фенове ще би трябвало да презаверят билетите си за друга дата.

" Представлението тази вечер пада заради заболяване на сътрудник ", заяви във фейсбук и известният артист Валентин Ганев, който също взе участие в " Хъшове ".

Валери Йорданов извършва ролята на Бръчков 18 години и няма по какъв начин за няколко часа да бъде сменен от различен сътрудник.

По информация на Lupa.bg артистът още веднъж е вдигнал равнищата на кръвната захар, както и високо кръвно и по тази причина е влезнал в болница, където е на системи.

Миналата седмица Валери Йорданов съобщи прочувствено по време на конференция на министъра на културата проф. Велислав Минеков през днешния ден, че се опасява за живота си. Звездата от " Хъшове " и " Кецове " призна, че цяла нощ не е спал от терзание. Тогава той постъпил по неотложност в болница, а равнищата на кръвната му захар са скочили до внушителните 27,3.

Йорданов съобщи и че ще съди шефа на Народния спектакъл Васил Василев, тъй като " той е разрешил всичко това да се случва ". По тази причина си е извадил здравно и щял да отиде при юриста си, с цел да заведе тъжба против шефа.

От стрес и паника хъшът подвига внезапно кръвната захар до немислими стойности, което съставлява заплаха за здравето и живота му. Йорданов е измежду най-верните подръжници на основния режисьор Александър Морфов и събира подписка в негова отбрана.



Йорданов уточни, че причина за проблемите в здравословното му положение е и издадената заповед от шефа Васил Василев за вътрешно следствие против Морфов. Василев от своя страна упрекна служебния министър на културата за продължаащата война.

" Разберете, че аз към този момент се притеснявам физически и за себе си, и за сътрудниците. По време на представлението " Хъшове " в антракта падна стената, на която аз трябваше да се катеря. Стената счупи носа на реквизитора и вкара едно момиче в болница. Аз се притеснявам физически за живота си ", сподели артистът. Според него случката може да е случай и случайност, само че " щом се стига до там артистът да ревизира декора, дали ще оцелее до края на спектакъла, значи май нещо не е наред ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР