Емблематичният градски електромобил Renault ZOE вече се предлага с нови

...
Емблематичният градски електромобил Renault ZOE вече се предлага с нови
Коментари Харесай

RENAULT ПРЕДСТАВЯ ОБНОВЕНОТО ZOE

Емблематичният градски електрически автомобил Renault ZOE към този момент се предлага с нови покрития, равнища на съоръжение и екстериорен шистовосив цвят.

Успехът на Renault ZOE не стопира да пораства през годините и продажбите се усилват устойчиво година след година. Градският автомобил дължи този напредък на непрестанно обновената си технология, сложена в дизайн, който продължава да печели клиентите.

През 2022 година обновеното Renault ZOE идва с нови версии: evolution и iconic.

Ниво на съоръжение evolution разполага с деен спирачен помощник, система за различаване на пътни знаци, предизвестие при овакантяване на лентата и система за поддържане на лентата като общоприетоо съоръжение. Клиентите на ZOE не престават да се възползват от емблематичното AC 22 kW зарядно устройство, което разрешава възобновяване на силата до 3 пъти по-бързо в съпоставяне със сходни съперници. Комфортът е обезпечен със задни паркинг датчици, карта „ Свободни ръце “ и автоматизиран климатик. 7-инчовият мултимедиен екран е с опция за смарт телефон репликация и вградена навигационна система. Екстериорът се възползва от антена вид „ перка на акула “ и нови 16-инчови джанти Eridis. ZOE evolution се предлага на цена от 69 500 лева с Данък добавена стойност.

Високото равнище на съоръжение iconic включва нови 17-инчови тъмни джанти с акценти в цвят топъл титаний. Детайли в златист цвят са интегрирани в предната решетка и към фаровете за мъгла, а в долната част на вратите има нов непряк стикер. В интериора ZOE iconic се предлага с тапицерия от рециклирани материали с нов дизайн за седалките и таблото. Златни кантове на предните седалки акцентират тяхната емблематична форма. Мултимедийният екран е в своята по-голяма версия от 9,3-инча и е с вградена навигация. Цената на ZOE в равнище на съоръжение iconic стартира от 73 500 лева с Данък добавена стойност.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР