Емблематичният автор на песни Даян Уорън разкри кое кимване за

...
Емблематичният автор на песни Даян Уорън разкри кое кимване за
Коментари Харесай

Даян Уорън разкрива кой Оскар е бил най-труден за загуба, след като натрупа 15 НОМИНАЦИИ без нито една победа - след като текстописецът беше победен отново през 2024 г.

Емблематичният създател на песни Даян Уорън разкри кое кимване за Оскар е било най-трудно за нея да загуби – откакто още веднъж беше победена за трофея за най-хубава истинска ария на премиите „ Оскар “ през 2024 година (на фотографията на Оскарите в неделя)

67-годишната Уорън, която завоюва 15-ата си номинация за The Fire Inside от кино лентата Flamin' Hot, режисиран от Ева Лонгория, беше маркиран в обявата в неделя от песента за Барби на Били Айлиш, What Was I Made For?

Трудният миг е хванат в документалния филм с думите на Каргман: „ А с Оскар е мъчно, когато губиш. Последното нещо, което желаете, е камера в лицето ви с някой, който да ви пита какво е възприятието да загубиш? Затова взехме решение да разкажем това през призмата на приятелите на Даян. Успяхме да документираме болката им, тъй като, момче, те я подкрепяха. “

Уорън добави: „ Би било ужасно да спечелим спортния Оскар, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР