Емблематичната актриса и бивш модел Ким Бейсинджър, която стана известна

...
Емблематичната актриса и бивш модел Ким Бейсинджър, която стана известна
Коментари Харесай

Ким Бейсинджър на 70 години


Емблематичната актриса и някогашен модел Ким Бейсинджър, която стана известна с функциите си във филми като " Батман ", " Поверително от Ел Ей " и " 9 седмици половина ", навърши 70 години през днешния ден -8 декември.

Звездата, носителка на Оскар, има блестяща кариера, както и вълнуващ персонален живот.

Ким е балетна танцьорка и мажоретка като младеж. След това става модел на Ford Modeling Agency и е на корицата на албума на групата Survivor, появява се и в доста реклами.

Въпреки триумфа си, тя признава, че не е била почитател на тази работа. Тя сподели: „ Беше доста мъчно да преминавам от една резервация към друга и постоянно трябваше да се оправям с метода, по който изглеждах. Не устоях. Усетих, че се удушавам. "

В последна сметка тя напусна моделството, с цел да се заеме с актьорството, и прави пробив с роля във филмите за Джеймс Бонд " Никога не казвай в никакъв случай повече ".

Ким се е омъжвала два пъти, един път за гримьора Рон Снайдер-Бритън през 1980 година, който среща по време на фотосите на Hard Country, и повторно през 1990 година за Алек Болдуин.

Ким и Рон са дружно в продължение на девет години и се развеждат през 1989 година Според записките на Рон, той открива, че Ким има спекулация с артиста от „ Хубава жена “ Ричард Гиър през 1986 година, откакто намира любовни писма, и я последва до ресторант, където ги вижда да се целуват. Двамата вземат решение проблемите си, само че няколко години по-късно се развеждат.
 Ким Бейсинджър навърши 70 след блестяща кариера и два развода - 2
Ким заплаща 9 000 $ месечна прехрана в продължение на осем години.

По това време продуцентът на Батман Джон Питърс твърди, че е имал спекулация с Ким, обяснявайки пред The Hollywood Reporter: „ Ким имаше брачен партньор, който я насилваше. Един ден тя ме потърси, тъй като я бях защитил, станахме другари и в последна сметка имахме огромна спекулация ".

„ Майкъл Кийтън хвърли око на Ким Бейсинджър. Спомням си, че ми се ядоса, когато тя и аз се сближихме. Чувстваше се отритнат, защото беше звездата. Той е Батман "

След връзката си с Джон Питърс, Ким излиза с Принс, както и с стилния дизайнер Алексио Гандара и треньора Фил Уолш. След гибелта на Принс през 2016 година тя декларира пред Daily Beast: „ Наслаждавах се на това време от живота си. Беше в действителност специфичен миг във времето и имам страхотни мемоари. Не си слагам доста ограничавания, дано го кажем по този начин. "

Ким се срещна с втория си брачен партньор, артиста Алек Болдуин, през 1990 година, на снимачната площадка на The Marrying Man, като вземат участие още в The Getaway и The Simpsons. Дъщеря им Айрланд се появява през 1995 година Двойката се разделя през 2000 година, като разводът е финализиран през 2002 година

Оттогава Алек приказва обстойно и нашироко за тяхната яростна разлъка, като написа в записките си, че е минал през „ едни от най-лошите противоречиви бракоразводни каузи, като разказва компликациите, пред които е изправен при развода и борбата за родителските права със звездата.

Сега Ким има връзка с фризьора Мич Стоун, с който се свързва през 2014 година

Ким постоянно е била буен деятел за правата на животните, позирайки за реклами против потреблението на кожите в облеклото. Тя оказва помощ за основаването на законопроект за отбрана на селскостопанските животни и се разгласи срещу търговията с кучешко месо в елементи от Азия.
 Ким Бейсинджър навърши 70 след блестяща кариера и два развода - 3
hellomagazine.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР