Емблематичен ресторант за родния шоубизнес попада в черния списък на

...
Емблематичен ресторант за родния шоубизнес попада в черния списък на
Коментари Харесай

НАП не пожали родния дом на поп фолка

Емблематичен ресторант за родния шоубизнес попада в черния лист на Национална агенция за приходите Пловдив за обекти, подлежащи на запечатване през месец април, видя Plovdiv24.bg от уеб страницата на институцията.

Ресторант " Приказките " в град Харманли, който е дал естрада на огромна част от поп фолк артистите у нас, е част от листата на Национална агенция за приходите към този момент 10 дни.

Информация за него е оповестена за първи път на 2 април 2024 година и това не е променено до последния оповестен лист на 12 април.

Дружеството, което стопанисва заведението, е " Пайнер ООД ". Фирмата е записана през 1990 година и е със седалище гр. Димитровград. Началният импортиран капитал е в размер на 1,500,000 лв..

Последната обществена информация е към 2021 година, когато компанията е разполагала с 110 чиновници, а оборотът е възлизал на 6,357,000 лева

Управители на компанията с главен дял са семейство Митко и Мария Димитрови, както и съдружничката им Венета Удал, която разполага едвам с 7,50% дял.

От съответния обществен лист жителите могат да схванат къде Национална агенция за приходите са открили нарушавания на наредбите на ЗДДС и кой обект има причина за използване на насилствена административна мярка " Запечатване на обект “. Тя може да бъде наложена за период до 30 дни, без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР