Ема Хеминг - съпругата на Брус Уилис, даде нова информация

...
Ема Хеминг - съпругата на Брус Уилис, даде нова информация
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис сподели, че не се чувства добре заради битката на актьора с деменцията

Ема Хеминг - брачната половинка на Брус Уилис, даде нова информация за борбата на Брус с деменцията.

Семейството на артиста за първи път направи изказване през предишния март, в което разгласи, че той се отдръпва от " сцената ". По-рано тази година околните му разкриха, че положението му е прогресирало до " фронтотемпорална деменция ". Оттогава Хеминг се грижи за Уилис и приказва обществено за прочувствените компликации, с които се е сблъскала с утежняването на положението му, като описа, че има " моменти на срив ".

В коментар, оповестен в Instagram, Ема също по този начин изясни за какво е помолила болногледачи да ѝ изпратят фотоси на " нещо красиво ". " Просто считам, че е доста значимо да разчупим мисленето си ", разясни тя. " Знам, че наподобява като че ли не пребивавам добър живот...Макар че всеки ден поставям старания да му се веселя. Правя го поради двете си деца и за Брус. Не бих се определила като най-хубавият човек, само че се старая в името на фамилията си ", гласеше текстът.

За Ема " когато не се грижим за себе си, не можем да се грижим и за тези, които обичаме ".  " Правя най-хубавото, на което съм способна. Съветвам ви да отделите момент от деня си и да потърсите нещо красиво ", прикани тя.

Уилис се омъжва за Хеминг през 2009 година и имат две дъщери - Евелин и Мейбъл. Преди Ема Деми Мур бе дамата на Брус в продължение на 13 години. Двамата имат три дъщери: Румър, Скаут, и Талула.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР