Елтън Джон отложи планиран концерт в Оукланд поради проливни дъждове

...
Елтън Джон отложи планиран концерт в Оукланд поради проливни дъждове
Коментари Харесай

Елтън Джон отложи концерт в Оукланд поради лошо време

Елтън Джон отсрочи плануван концерт в Оукланд заради проливни дъждове и неочаквани повсеместни наводнения, които заляха Нова Зеландия, съобщи Ройтерс.

Концертът в най-големия град на Северния остров на страната трябваше да бъде една от няколко последни изяви в кариерата на международната рокзвезда , чието същинско име е Реджиналд Кенет Дуай. Елтън Джон стартира през септември 2018 година последното си международно концертно турне, кръстено „ Farewell Yellow Brick Road'' („ Сбогом жълт тухлен път “). 

Около 40 000 души трябваше да участват на анулирания концерт. „ Предвид неприятното време шоуто довечера е анулирано. Нашият действен екип работи за пренасочване на рейсовете за специфични събития, с цел да оказват помощ на хората да се приберат по домовете си допустимо най-скоро “, се споделя в известие на транспортната администрация на града в „ Туитър “.

Службата за изключителни обстановки в Оукланд съобщи в обява в „ Туитър “, че северната, северозападната и западната част на града са били наранени от обилни наводнения с предстоящо утежняване на изискванията. Агенцията посъветва жителите в застрашените от наводнения региони да се приготвят за евакуация.

Видеозаписи в обществените мрежи демонстрират пожарникари, полиция и чиновници на въоръжените сили, спасяващи блокирани хора от наводнени домове благодарение на въжета и надуваеми лодки. Няма детайлности за това какъв брой души са били евакуирани до момента.
Главните пътища бяха блокирани от наводненията , причинявайки дълги тапи по автомагистралите.

Полетите до Оукланд също са отсрочени или анулирани заради неприятното време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР