Елизабет II и съпругът й принц Филип бяха женени 74

...
Елизабет II и съпругът й принц Филип бяха женени 74
Коментари Харесай

Съперниците на Елизабет II. Какво се знае за любовниците на принц Филип СНИМКИ

Елизабет II и брачният партньор й принц Филип бяха женени 74 години. Такъв дълъг и мощен съюз не можеше да мине без клюки, че кралският брачен партньор си е разрешил интриги в профил и кралицата се е примирила с това.

Има доста публикации и книги за персоналния живот на принц Филип. Някой споделят, че брачният партньор на кралицата се ограничавал до почтен флирт, други упорстват, че главата на кралското семейство има противозаконни деца.

Един кралски биограф твърди, че херцогът на Единбург е имал най-малко 12 любовни афери в профил.

Няма солидни доказателства за нито един от тези причини. Известно е обаче, че принц Филип в действителност е имал няколко дами, с които е поддържал топли другарски връзки през годините. Всичките са по-млади от него, несъмнено привлекателни и принадлежат към известни аристократични фамилии.

Кои бяха считани за евентуални любовници на принц Филип - вижте:
Пат Къркууд
Красивата актриса Пат Къркууд, съгласно някои кралски рецензенти, наподобява на младата принцеса Елизабет. Говореше се, че звездата е имала връзка с принц Филип, когато бъдещата кралица е била бременна с Чарлз. Няма доказателства за това, само че актрисата беше унизена в пресата.

През 1948 година Пат излиза с близкия другар на принц Филип, фотографа Стърлинг Наум, прочут още като Барона. Говореше се, че точно той е срещнал кралския брачен партньор с актрисата. В деня на първата им среща баронът завел принца в съблекалнята на Пат. И на идващия ден се твърди, че са закусвали дружно в къщата на актрисата.



Във всеки случай, това е тъкмо историята, която самата Къркууд един път описа на пресата.

„ Щях да имам по-щастлив и по-лесен живот, в случай че принц Филип, вместо да пристигна непоканен в моята съблекалня, се беше прибрал у дома при бременната си жена довечера “, цитират журналистите думите на звездата.

Принцът се опита да отбрани дамата, с която беше в другарски връзки. През 1988 година той даже й написа писмо, в което показва страдание за нелепите клюки, които преследват актрисата.
Мерл Оберон
Родената в Мумбай английска актриса Мерл Оберон е кръстена Куини на брачната половинка на Джордж V, кралица Мери. Твърди се, че тя е запазила фотография на принц Филип, сякаш с персоналния му автограф. Къде и по какъв начин принцът може да се срещне със звездата и дали е имало връзка сред тях - няма доказателства за това. Въпреки това, откакто Мерл Оберон изигра ролята на Ан Болейн, фантазията на вестниците беше мощно разпалена и тя беше кредитирана с спекулация с принц Филип.


Галина Уланова
В телевизионния сериал „ Короната “ сценаристите прибавиха към сюжета романс сред принц Филип и съветската балерина Галина Уланова. Това обаче не е нищо повече от слух. Истинската Уланова, която е запомнена като една от най-хубавите балерини на 20-ти век, " сграбчи вниманието на западния свят през 1956 година, когато отиде с балета на Болшой в Кралската опера в Лондон. Балерината впечатли критици и почитатели с нейните осъществявания на функциите на Жулиета и Жизел. Така за нея се написа в The New York Times... Имаше и членове на кралското семейство, в това число принц Филип, на зрелище през 1956 година Но кралските биографи са сигурни, че любовна спекулация сред танцьорката и брачната половинка на Елизабет II едвам ли е била възможна поради графика й, в който едвам ли е имала време да се срещне със също толкоз ангажиран принц.


Хелън Кордей
Принц Филип и актрисата Хелен Кордей се познават от деца, когато Негово Височество посетил вилата на семейство Кордей в Льо Туке. Понякога в пресата я назоваха " същинската обич на брачна половинка на кралицата ", а брачният партньор на Елизабет II се смяташе за татко на децата на Хелън - Макс и Луиз. Причината за сходни клюки бяха няколко обстоятелството. Първо, самата Хелън отхвърли да даде името на бащата на децата си. Второ, Филип стана техен кръстник, и трето, Макс беше изпратен да учи в влиятелно учебно заведение в Шотландия, което приключиха самият кралски брачен партньор и най-големият му наследник, крал Чарлз III.

Самата принцеса Даяна твърдеше, че бащата на кралското семейство има извънбрачни деца и беше решена да разбере кои са те.
 Хелене Кордай беше близка другарка на принц Филип Хелене Кордей беше близка другарка на принц Филип Снимка: Getty ImagesАлександра Хамилтън
Херцогинята на Аберкорн, известна още като Саша, беше с 25 години по-млада от Филип. Дълги години те бяха близки другари и по тази причина не е изненадващо, че слуховете за романтиката им бяха интензивно пресилени в пресата. През 1987 година вестник разгласява фотография на Филип по хавлия, прегърнал кръста на херцогинята, позирайки в бански костюм.

Известно е, че Саша е споделяла детайлности за буйното си другарство с Филип с кралския биограф Джайлс Брандрет. Според нея тя била негов „ приятел в интелектуалните занимания “ и сред нея и принца имало „ мощно натоварена химия “. Въпреки това Саша настоя, че не си е легнала с Негово Величество, защото „ той не е подобен “.


Пенелопе Кнатчбул
Друг непосредствен другар на принц Филип беше Пенелопе Кнатчбул. Графиня Маунтбатън от Бирма, известна още като Пени Ромзи, беше с 32 години по-млада от Негово Височество. От 1994 година вземат участие дружно в надпревари по гмуркане. И на погребението на принц Филип тя влезе в най-близкия кръг от поканени, който беше стеснен до тридесет души.
 Пенелопе Кнатчбул с Елизабет II и принц Филип Пенелопе Кнатчбул с Елизабет II и принц Филип Снимка: Getty Images Превод:  GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР