Елитният спорт се завръща под формата на бойната галавечер UFC

...
Елитният спорт се завръща под формата на бойната галавечер UFC
Коментари Харесай

Какви предпазни мерки ще се взимат на UFC 249?

Елитният спорт се завръща под формата на бойната галавечер UFC 249. Спортните почитатели може да не са последователи на смесените бойни изкуства, само че пък събитието е от значително значение за всички фенове на професионалната физическа интензивност и развлечение, тъй като в изискванията на пандемията точно UFC първи прави рестарт.

Какви противоепидемологични ограничения ще вземат в залата в Джаксънвил, Флорида?

Първо, нормалните трима коментатори ще бъдат не един до различен на една маса, а в три разнообразни страни на осмоъгълника. Това са водещият Джон Аник, живата легенда Даниел Кормие и ММА-енциклопедията Джо Роугън.

 Елитният спорт се завръща: време е за кръвожадното UFC 249

Повечето бойци дойдоха в Джаксънвил със аероплан, с изключение на тези, които живеят задоволително близо, с цел да се придвижат с колите си. Обикновено бойците идват във вторник и до четвъртък извършват отговорностите си към медиите, само че в този момент такива няма.

Когато се настанят в хотелите си, бойците и хората от екипа им се подлагат на проби за ковид. Правят се както PCR проби, по този начин и подобен за антитела. Единствените " изгорели " след него са бразилецът Жакаре Соуза и двама от секундантите му.

Всеки ден след настаняването в хотела най-малко един член от екипа на всеки войник би трябвало да премине общоприети медицински проби за общо здраве - измерване на температура и така нататък като даже ги изпитват за знания за нормалните признаци на ковид.

Another day in Florida complete!

Watch the latest on #UFC249 Embedded https://t.co/xUWNenJFOC pic.twitter.com/6Ewg0cqUov
— UFC (@ufc) May 9, 2020 Хотелите, в които са бойците, не одобряват други посетители във въпросната " бойна " седмица. На всеки войник и екипа му са предоставени самостоятелни зали за тренировки. Румсервизите на хотелите са разполагаем 24 часа, с цел да не се постанова хората да се разхождат из града в търсене на храна и питиета. Един от спонсорите на UFC е обезпечил храна за всеки, който желае да се възползва от нея.

Служителите на хотелите са оборудвани с всички защитни ограничения, а формалният кантар се организира по непоколебим график, с цел да се избегнат близки контакти сред бойците.

Всеки отвън откатгона, само че към него по време на галавечерта, би трябвало да носи маска, само че това може да се промени след това. Около 100 души вземат участие в организирането на една елитна ММА или боксова галавечер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР