Елитният италиански Калцедония Верона отпадна в четвъртфиналите на местния шампионат

...
Елитният италиански Калцедония Верона отпадна в четвъртфиналите на местния шампионат
Коментари Харесай

"Калцедония" иска да задържи Казийски, започва преговори

Елитният италиански " Калцедония Верона " отпадна в четвъртфиналите на локалния шампионат и към този момент мисли за бъдещето. Първата задача, която си е сложило управлението на отбора е задържането на огромната звезда - българския посрещач Матей Казийски.

Президентът на " Калцедония " Стефано Магрини ще направи всичко по силите си, с цел да резервира Казийски, който е водач на тима, написа " Арена ди Верона ".
Цветан Соколов завоюва българското дерби! " Лубе " е на полуфинал, Казийски отпадна Силен мач за двамата българи
" За да стигнеш до върха, са нужни доста пари. Не можем да изградим печеливш тим, не можем да си го позволим. Трябва да изградим тим, който се бори за победа, това са две изцяло разнообразни концепции. Лично аз в никакъв случай не съм го правил, желая да вляза още от през днешния ден в трансферния пазар. Ще бъда с бюджета в ръка, тъй като играчите желаят да видят да го видят, с цел да дойдат във Верона ", показа Магрини.

" Ако до през вчерашния ден отговора му е бил " Не! ", в този момент ще кажа, че всичко зависи от него. Ще се срещна с него тази седмица и ще забележим. Няколко спонсори се развълнуваха от него и желаят да го запазим. И те биха могли да ни дадат този късмет да го убеди ", споделя още президентът на " Верона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР